NVU

 

Toespraak Peter van Egmond 10 oktober 2015 in Gouda!

Goede middag Gouda '' Toehoorders''

 

Nederland ons land ....... nog ons Nederland ?  Wij zijn hier om te demonstreren tegen de islamisering van ons oorspronkelijke Nederland. Wij zijn hier omdat we ons zorgen maken over de toekomst van ons land. Wij leven nu in een land wat steeds meer van ons vervreemd door de massa-immigratie. Soms als ik het straatbeeld bekijk, vraag ik me af in wat voor land ik leef. Veel Nederlanders durven door de politiek correcte dictatuur en het opgelegde taboe niet meer in vrijheid te spreken. U kent het wel ja ja je mag het niet zeggen, maar?. Zo zijn ze de roeptoeters en trekpoppen geworden van de politiek correcte politiek en media, die de Nederlanders angst aanjagen met een altijd beschuldigende schrijftrant over bezorgde Nederlanders, als je kritische vragen stelt, over de massale instroom van vreemdelingen of over de multiculturele samenleving of protesteert, ben je altijd een nazi, fascist of extreem rechts. Zo houden ze een situatie in stand waarbij de Nederlanders niets durven te zeggen. Zo worden ze door politiek en pers in een psychische wurggreep gehouden.

 

Jarenlang waarschuwen wij al tegen de vervreemding en islamisering van ons land. Al decennia lang zijn wij  roepende in de woestijn tegen de vijfde kolonne en het islamitische paard van Troje. Wij zijn gecriminaliseerd, gedemoniseerd en bespot, maar de waarheid en actualiteit gaat ons steeds meer gelijk geven, wij zullen altijd blijven ageren tegen de ons opgelegde multiculturele samenleving, en de vinger aan de pols blijven houden, met democratische middelen LEF. Wij zijn niet als die Nederlanders die angstig wegkijken en de problemen over zichzelf afroepen LAF. Wij zijn Nederlanders die nog wel durven op te komen voor onze identiteit en nationaliteit en voor een Nederlandse toekomst, want door de massa-immigratie, en geboortecijfers van islamieten zullen we als dit zo doorgaat vreemdeling in eigen land worden.

 

Mensen weest niet laf, keur de multiculturele samenleving af want in het proces dat multiculturele samenleving heet zullen we ontheemd in eigen land worden, en u gaat de prijs betalen. Ze hebben van ons land een sterf -huisconstructie gemaakt die we zelf moeten financieren. De opgelegde tolerantie die door links als een religie verheven is zal onze ondergang worden als het zo doorgaat. Ik zeg wel eens als de regering zegt tegen de Nederlanders jullie moeten bukken want Hassan wil hem er in drukken ze allemaal gaan bukken, en geen au zeggen want dat is discriminatie , maar wij van N.V.U. wij bukken en knielen niet, LEF. Wij zijn geen moslimlikkers, wij zijn geen mohammedanenpoetsers, wij zijn geen islamknuffelaars. Wij willen niet ten onder gaan in de opgelegde multi-culti dictatuur. Vaak wordt ons verweten dat wij racisten zijn, maar hoe kan je ons dat verwijten zonder zelf een land- en volksverrader te zijn. Nederland islamiseert steeds meer in 1960 hadden we statistisch 10 moslims in Nederland in 1970, 50.000. In 1980 100.000, in1990 240.000, in 2000 480.000, in 2010 960.000 en in 2015 bijna anderhalf miljoen dus als we de cijfers en statistieken zo bekijken zullen er over 10 jaar 2,6 miljoen moslims in Nederland zijn. En het zal nu waarschijnlijk nog wel harder gaan, want het hele Midden-Oosten loopt nu leeg . Nederland wordt steeds meer een demografische tikkende moslimtijdbom wij hebben nu al +- 600 moskeeën in ons land.

 

En laten we nu eens kijken wat onze discriminatie-schreeuwers moskeeën-bouwers en tolerantie-afdwingers met de christenen in hun thuislanden doen. Marokko schopt regelmatig buitenlandse christenen het land uit, op verdenking van bekeringsijver. Hier zitten ook Nederlanders bij, openlijk bidden of een christelijke school beginnen wordt dwars gezeten. Politie controleert of Marokkanen een kerk binnengaan, het katholieke geloof verkondigen is strafbaar. Katholieke missen moeten in het geheim worden gehouden, als er bij een Marokkaan een bijbel wordt gevonden moet hij op het politiebureau komen, in 2010 werden 7 evangelisten het land uitgezet, en in 2013 kreeg een man 30 maanden gevangenisstraf wegens bekeringsijver. Als je als Marokkaan een bekeert christen bent wordt je bespuugt op straat.

 

En alles moet in het geheim gaan, en als je aan je islamitische geloof twijfelt en over wil gaan op een ander geloof , dan staat er een gevangenisstraf van 3 jaar op. En dan Turkije dat in 1900 nog een populatie van 25% christenen had is nu volledig geïslamiseerd en zelfs het handjevol christenen wat er nog leeft wordt vervolgd en onderdrukt er staat praktisch geen kerk meer overeind en als hij er nog staat dan staat er een minaret op. Dat ziet er dan straks goed uit voor onze kinderen en kleinkinderen. De huidige massale islamitische asiel-instroom in Nederland en Europa zal in de toekomst onze identiteit en cultuur vernietigen en het wordt verkocht als verrijking door onze identiteitslopers van Groen Links, de Partij van de Arbeid, D66 en SP en ze werken daar actief aan mee. En de nationale zelfmoord gaat maar door, de volksvervangings-politiek van de politiek correcte zullen uiteindelijk de doodsteek worden van ons land en ons volk. President Boummidjenne van Algerije zei het in 1974 tegen vertegenwoordigers van de Verenigde Naties.  Op een dag zullen miljoenen mensen het zuidelijke halfrond verlaten om het noordelijke halfrond binnen te dringen en dat zullen ze niet als vrienden doen, want ze zullen het noordelijke halfrond binnendringen om het te veroveren voor hun nakomelingen, want het zal de islamitische baarmoeder van onze vruchtbare moslimvrouwen zijn die ons de overwinning zal bezorgen. 

 

Of zoals een Turk tot mij zei: als jij nu gaat slapen en over 40 jaar wakker word, dan zal jij wakker worden in een islamitisch land., want in de koran staat dat het Avondland "' Europa"" ons zal toebehoren. Ook zijn er imams die zeggen : dankzij jullie democratische wetten zullen wij jullie overmeesteren , dankzij jullie religieuze wetten zullen wij jullie beheersen. En kijk nu eens naar de massa-immigratie van het moment, en waar de overheid opeens miljarden te voorschijn tovert, voor opvang, gezondheidszorg, voor integratie, voor gezinshereniging van vreemdelingen. Terwijl er al jaren geroepen wordt dat er geen geld is, geen geld voor bejaarden, geen geld voor zorg, geen geld voor daklozen, geen geld voor loonsverhogingen, geen geld voor gezondheidszorg, premies en eigen-risico worden steeds hoger, werken tot je 67e, btw verhogingen, voedselbanken, geen geld voor het leger, geen geld voor de politie en ga zo maar door, geen geld voor Nederlanders wel geld voor buitenlanders. En dan heb je nog de mensen die zogenaamd de fatsoenlijke mening verkondigen, omdat ze denken dat dat de dominant opgelegde politieke correcte mening is en dat ze zo de algemene fatsoensnorm verkondigen, want stel je voor dat je een allochtoon niet behaagt of de linkse kliek, dan ben je een racist, terwijl ze er diep in hun hart toch anders overdenken, of hun mening geven op internet achter het toetsenbord, lekker anoniem en veilig. De toetsenbordridders!

 

Maar de priemende vinger tegen ons begint te vervagen, want ze beginnen nu te beseffen wat ze gedaan hebben, wegkijken kan niet meer. En als er straks islamitische bomaanslagen komen in Europa, en de mensen weer in vrijheid zullen durven te spreken dan zullen de poppen pas echt aan het dansen gaan. Wij van de NVU willen ons land terug, wij willen geen verdere islamisering van Nederland. Wij willen niet dat onze jeugd moet wachten op een woning, terwijl asielzoekers voorgaan. Wij willen geen bezuinigingen op ouderenzorg terwijl er miljoenen naar Afrika gaan. Wij willen geen open grenzen want een land zonder grenzen is geen land. Wij willen dat Syrië-gangers niet mogen terugkeren. Wij willen geen gevangenissen met criminelen buitenlanders op kosten van de Nederlandse belastingbetaler. Wij willen niet nog meer moskeeën. Wij blijven trouw aan rood wit blauw en staan hier en houden stand voor ons oorspronkelijke Nederland.

 

 

NVU

 

Peter van Egmond.