NVU

Tommy Robinson geheel rechts

Pegida, vriend of vijand? Rechts populistisch, pro-multi-kulti, pro zionisme, een "instrument" van Israel!

Er is de laatste tijd veel te doen geweest rond het fenomeen Pegida, het ontstond in Duitsland en waaide over naar bijna alle andere Europese landen. In eerste instantie leek Pegida  een goed initiatief te zijn dat een terecht thema aanhaalde, nl de islamisering van het avondland. Maar heel snel bleek dat zionisten Pegida gekaapt hadden, toen Pegida bv de "joods - christelijke cultuur" verdedigde en er  davidster vlaggen, “kleurlingen” en zelfs "anti-nazi" vlaggen opdoken tijdens de wekelijkse bijeenkomsten in Duitsland.  Het Pegida fenomeen waaide ongeveer een jaar geleden over naar Vlaanderen en eerst werd de vorige directeur van een Joodse school van Antwerpen, nl. Wim van Rooy aangesteld als woordvoerder. Wim van Rooy is de vader van de rechterhand van Filip Dewinter, nl. Sam van Rooy, die spreker was op een B'nai B'rith bijeenkomst. Wim van Rooy bleef geen woordvoerder, maar het feit dat hij werd gekozen werd,  sprak boekdelen over de intenties van Pegida Vlaanderen.  Tijdens de verboden Pegida betoging in Antwerpen, dat tevens het hoogtepunt van Pegida was, onder leiding van Rudy van Nespen en waar  kameraad Ben van der Kooi aanwezig was, schreef het AFF daarover een artikel en nam de Vlaamse pers dit artikel de dag nadien over. Filip Dewinter die zelf niet op de betoging aanwezig was viel de dag nadien kameraad Ben van der Kooi publiekelijk aan in de pers en stelde dat mensen als hij niet welkom waren. De volgende Pegida actie te Gent  was het de beurt aan Lieven van Leuven om op de brandstapel gegooid te worden, omdat hij "ik kan u niet rieken of zien" had gezegd tegen een Marokkaanse journaliste van de VRT die kwam provoceren. Hij werd daags nadien op de facebook pagina van Pegida Vlaanderen aangevallen, zonder reden, want aan zijn uitspraak was er helemaal niets racistisch. Er was toen veel ongenoegen over het feit dat Rudy van Nespen (toenmalig woordvoerder van Pegida) foto's nam met Noord -Afrikaanse provocateurs maar wel een aanwezig betoger publiekelijk aanviel op het internet, er werd zelfs een steunpagina opgericht voor Lieven van Leuven die in enkele dagen tijd bijna 200 likes kreeg. 

 

NVU

 

Lutz Bachmann spreekt Raffie Chohan staat ernaast Utrecht 11 okt. 2015


In Nederland proberen ze nu ook Pegida van de grond te krijgen, eerder dit jaar probeerde de Dutch Defence League onder leiding van  Raffie Chohan (63) (die sympathie heeft voor Israel en het zionisme) een betoging te organiseren te Den Haag, maar ze kregen maar amper 20 betogers bijeen incluis 3 militanten van de NVU die uit idealisme aanwezig waren met een NVU spandoek.  „Raffie Chohan komt uit Indonesië en is opgegroeid met een Pakistaans-islamitische vader. Ik heb in mijn jeugd zelf ondervonden hoe het is als moslims jou hun waarden opdringen.'“ (1)

 

NVU

 

Het is dus overduidelijk dat deze initiatieven het werk zijn van joodse pro zionisten of gerecupereerd worden door joodse pro zionisten, maar dat deze niet aanslaan bij de modale burger en zeker niet bij de geschoolde militanten. Want militanten van de NVU of andere volks nationalistische organisaties zoals de Autonome Nationalisten weten dat het zionisme de oorzaak is van de massa immigratie waarmee Europa nu te kampen heeft. De strijd tegen de islamisatie moet gekoppeld worden aan de anti zionistische strijd, anders is het dweilen met de kraan open. Het feit dat de NVU kort voor de Dutch Defence League een betoging hield te Den Haag tegen de islamterreur met bijna 100 demonstranten is hier het bewijs van!

 

 

Chris Berteryan.

 

 

 

 

1) http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/8/Het-is-stil-rond-Pro-Patria-gaan-ze-door-als-Pegida-2665990W/

 

 

Bron: Wij Europa 55 jaargang 14 September 2015 Magazine van de Nederlandse Volks-Unie (NVU)