Wesley, Tomas Boutens en Constant Kusters.

Verslag gezellige besloten bijeenkomst in Vlaanderen onder het thema: identiteit, vaderlandsliefde en toekomstvisie.

 

Zondagmiddag 7 juli 2019 was er een prachtige bijeenkomst in Antwerpen waar een 50-tal kameraden en kameraadske’s bijeenkwamen om te luisteren naar de toespraken van Tomas Boutens en Constant Kusters.

 

Vooraf was de tijd om aan elkaar te snuffelen, een gezellige pint te drinken en te acclimatiseren. De onderlinge contacten aan te halen en nieuwe kameraden & kameraadskes te leren kennen.

 

Mooie artikelen waren er te koop bij diverse tafels

 

De partijwinkel van de NVU was er ook en daar was weer flinke interesse in. Er werden goede zaken gedaan en de spullen vonden gretig aftrek bij de aanwezige Vlaamse en Nederlandse volksgenoten.

 

Partijleider Constant Kusters (NVU) hield een vurig betoog!

 

Partijleider Constant Kusters van de NVU hield een vurig betoog voor verdere samenwerking tussen Nederland en Vlaanderen en wees op de strenge repressie en “onderdrukking” van rechts-radicale krachten in Nederland en Vlaanderen. We moeten op onze tellen passen en voorzichtig zijn. Hij wees op de verboden van CP’86 in Nederland en Vlaams Blok in Vlaanderen en de jarenlange tegenwerking door de Staat en links in Nederland.

 

Tomas Boutens, de schrijver van het boek: “De roep van de Raaf”

 

De toespraak van Tomas Boutens, de schrijver van het boek: “De roep van de Raaf” Noords Heidendom door de eeuwen heen, was er eentje waar we veel van hebben kunnen leren. Prachtige uitleg van onze Germaanse wortels en geschiedenis.

 

Ben jij trots op je afkomst en politiek activist, probeer er dan de volgende keer bij te zijn. Het is de moeite waard. Een politieke overtuiging beleven, herwaarderen en opladen doe je onder gelijkgezinde bij gemeenschappelijke bijeenkomsten!

 

We danken alle aanwezige organisaties voor dit voortreffelijke samenzijn, op naar de volgende gemeenschappelijke actie/ bijeenkomst!