Persverklaringen:

 

 

Persverklaring zondag 4 oktober protestactie in Den Haag
White Lives Matter & All Lives Matter & VRIJHEID!
Aanvang 14:00 uur – 17:00 uur

Lees verder

 

 

Arnhem, 21 februari 2019.

 

Beste mensen!

 

N.a.v. het zien van jullie uitzending Crash Course: Rechts-extremisme in opkomst in de Balie het volgende:

Lees verder

 

 

Arnhem, 20 september 2018.

 

Inzake annulering NVU  manifestatie 22 september in Amsterdam met als thema: tegen links-fascisme en links geweld!

Lees verder

 

 

NVU-manifestatie zaterdag 16 juni in Weert
Stationsplein
Aanvang 14:00 uur tot 16:00 uur

Thema: Verward

De NVU is meerdere keren gebeld door verontruste burgers uit de gemeente Weert of er niet iets gedaan kan worden aan het AZC in Weert.

Lees verder

 

 

Gericht aan de programmamakers van het EO-programma “De Verandering”

Op zaterdagavond 10 februari was er een uitzending van zogezegd “ex” harddrugsverslaafde Robert van Aken, waarin hij beweerd lid te zijn geweest van de NVU. O.a. was ondergetekende te zien als voorzitter van de NVU met naam en foto.

Lees verder

 

 

 

Geachte organisatoren van het Stalin en Mao museum (ofwel bevrijdingsmuseum 1944-1945)
Museum in handen van de gewelddadige AFA en KAFKA?

Wij vernamen via Powned dat een van de sprekers op 9 november Anne Fleur Dekker is.

Lees verder

 

 

 

 

Demonstratie 1 oktober Enschede: Vrijheid van meningsuiting ook voor volks-nationalisten! 13:00 uur Enschede C.S.

 

Beste volksgenoten!

 

Zondagmiddag 1 oktober gaat de NVU een legale en vreedzame demonstratie organiseren in Enschede onder het thema: “Vrijheid van meningsuiting ook voor nationalisten”. Voor een Europa der Volkeren en Vaderlanden! De gemeente Enschede heeft onze demonstratie goedgekeurd van 13:00 uur t/m 16:00 uur. (zie plattegrond)

Lees verder

 

Brief van Alexander Goossens, gericht aan bestuur van Forum voor Democratie (FvD) over zijn royement

Lees verder

 

 

Zaterdag 10 juni legale en toegestane NVU-manifestatie Ter Apel onder het thema: Grenzen dicht nu! Opvang in eigen regio! Sint Luciastraat aanvang 14:00 uur t/m 16:00 uur!

Lees verder

 

 

Nationalisten tegen kapitalisme 1 mei 2017 Antwerpen!
Demonstratie legaal en toegestaan!

Lees verder

 

 

 

 

WAT GAAN WE STEMMEN OP 15 MAART?

 

4 MAART STEMADVIES NVU DEMONSTRATIE DEN HAAG!

 

De sprekers voor deze demonstratie zijn:

 

Constant Kusters partijleider van de NVU, zal spreken over de gevolgen van een kabinet linksom of rechtsom. Een stemadvies waarop men het beste kan stemmen! En de uitwerkingen van de jarenlange “terreur” van het partijkartel inzake massa-immigratie en de instroom van gelukzoekers! En de moorden..... Lees verder

Lees verder (eerdere persverklaring)

 

 

WAT GAAN WE STEMMEN OP 15 MAART?


4 MAART STEMADVIES NVU DEMONSTRATIE DEN HAAG!

TEGEN US-IMPERIALISME EN ZIONISME!

TRUMP REDDING OF ONDERGANG?

 

Wanneer we de systeempers of het mediakartel moeten geloven dan hebben we een nieuwe minister-president en die Trump heet. Dagenlang overspoelde hij onze journaals en kranten. Trump;…. op democratische wijze gekozen,

Lees verder

 

Thierry Baudet en Mr. Hiddema (FvD) in Dudok 9 februari 2017 Arnhem

 

Op Donderdag 9 februari 2017 een gezellige avond gehad bij Dudok in Arnhem tijdens een openbare bijeenkomst voor het Forum voor Democratie (Fvd).

 

Een NVU-delegatie, t.w.:  de partijleider en nog een aantal niet bekende partijleden besloot deze nieuwe partij eens op te zoeken in ons prachtige Arnhem.

Lees verder

 

 

Persverklaring AZC UTRECHT NEE & NVU

 

Arnhem, 27 januari 2017. Beste partijgenoten / Volksgenoten! Het toekomstige AZC in het voormalige Pieter Baan Centrum is definitief van de baan in de wijk Sterrenwijk / Utrecht! Wij hebben gewonnen! Daarmee komt de demonstratie van 4 maart aanstaande te vervallen in Utrecht!

Lees verder

 

 

Zaterdag 4 maart gaan wij AZC UTRECHT NEE & NVU weer demonstreren om te pleiten voor een totale asielzoekersstop en een grenzen dicht politiek.

We zien dat er nog steeds asielzoekers en statushouders worden gevestigd in Utrecht en andere Nederlandse steden.Wij willen de grenzen dicht, opvang in eigen regio, de mensen daar helpen!

Lees verder

 

 

Sint-Nicolaas u bent van harte welkom met uw Zwarte Piet. Verslag legale en vreedzame NVU manifestatie van 12 november in Maassluis landelijke Sint-Nicolaas intocht.

Lees verder

 

 

Make America Great Again!

 

Bij deze feliciteren wij Donald Trump met de behaalde overwinning! De linkse

Lees verder

 

 

Persverklaring inzake legale NVU manifestatie 12 november Maassluis

 

Wij schamen ons niet voor zwarte Piet! Stop de kinderfeest haters!

Sinterklaas en Zwarte Piet is een Nederlandse traditie! Stop met de tirades op onze cultuur! Viseer de tegenstanders en kom legaal en vreedzaam in verzet! “Tijd om terug te knokken”!

Lees verder

 

 

Partijgenoten Martin de Regt en René Rütze, in het midden Raffie Chohan

 

Solidariteit! Het vrije woord laat zich niet vermoorden! De meeste verboden man van Nederland aanwezig!

Partijgenoten Martin de Regt en René Rutze, vroegen mij om mee te gaan naar het politieke showproces tegen Raffie Chohan (65) uit Rotterdam, op woensdag 28 september 2016 bij de rechtbank in Utrecht. Een dertigtal

Lees verder

 

 

 

Persverklaring: NVU-documentaire BAAS IN EIGEN LAND! Het vervolg!

 

De NVU heeft wederom op eigen kracht een tweede documentaire gemaakt over zijn eigen Nederlandse en Vlaamse leden en aanhangers. Dit hebben wij gedaan omdat de systeempers alleen bezig is met criminaliseren en demoniseren van rechts-radicale personen, partijen en organisaties.

De ene hetze na de andere door de pers heeft in onze ogen de weg vrijgemaakt voor de moord op Pim Fortuyn. De kogel kwam van links en de moordenaar loopt alweer vrij rond.

Lees verder

 

 

Racisme, het modewoord anno 2016. De negerzoen, jodenkoek en zigeunersaus is racisme. Politie schiet negers dood uit naam van racisme, zwarte piet is racisme, de gouden koets is

Lees verder

 

Wim Verreycken (oud Senator Vlaams Belang en mede oprichter Vlaams Blok)

 

Germaan zijn is geen misdaad!

Prachtige leerzame bijeenkomst in Antwerpen onder het thema: Germaan zijn is geen misdaad!

Lees verder

 

 

 

Kinderfeest hater: Sylvana Wie? Het zonnetje schijnt, de bloemen staan in bloei, en de eerste appeltjes beginnen te groeien aan mijn appelboom. Het is dus weer tijd voor de zwarte pieten discussie.
Lees verder

 

Auteur: Constant Kusters speciaal geschreven voor de internetpagina 800woorden.nl Thema: angst
Angst voor aanslagen van ISIS in Nederland, is dat terecht? Ik meen van wel. Na Parijs, was Brussel aan de beurt. Een aanslag op de luchthaven waar een bekende van mij,
Lees verder

 

 

Zaterdag 21 mei demonstratie NEE TEGEN HET AZC! GRENZEN DICHT NU! OPVANG IN EIGEN REGIO!
Utrecht kent al tal van problemen met “allochtonen”, om over het aandeel in de criminaliteit en werkloosheid onder deze groepen maar te zwijgen en nu wil de Utrechtse burgemeester van Zanen nog meer gelukzoekers de stad inlaten en de gelukzoekers versneld laten integreren, soort turbo injectie integratie, door ze sneller een baan en een woning te geven. Dit gaat natuurlijk ten koste van de Nederlanders die op zoek zijn naar een baan of een woning

Lees verder

 

Royement 2 partijleden NVU
Op het laatste NVU ledencongres van 9 april 2016 is besloten om, het al

Lees verder

 

 

 

Geschreven door: Kevin Dimmers

Schijn solidariteit Vorige week las ik de rechterlijke uitspraak i.v.m. de zaak van 2 NVU leden en de voorzitter van de partij.

Lees verder

 

 

 

Michiel Bos NVU ombudsman

 

NVU ledencongres 9 april 2016! De NVU is strijdbaar! Nationaal verzet nu! Legaal en vreedzaam!

Lees verder

 

 

Arrest Hoge Raad na vijf 5 jaar gerechtelijke strijd!

Lees verder

 

 

NVU-manifestatie zaterdag 12 maart Amsterdam met als thema: tegen links-fascisme en links geweld! Vrijheid van meningsuiting ook voor nationalisten! In goed overleg met de gemeente, burgemeester en politie is besloten om onze manifestatie te laten plaatsvinden bij de Stopera Waterlooplein 22 – 1011 PG Amsterdam ofwel Cirkel van Volten.

Lees verder

 

 

NVU documentaire 2016 Baas in eigen land

 

Persverklaring: NVU documentaire BAAS IN EIGEN LAND!

De NVU heeft op eigen kracht een documentaire gemaakt over zijn eigen  Nederlandse en Vlaamse leden en aanhangers. Dit hebben wij gedaan omdat de systeempers alleen bezig is met criminaliseren en demoniseren van rechts-radicale personen, partijen en organisaties.

Lees verder

 

 

PERSVERKLARING: Zaterdag 12 maart 2016 manifestatie in Amsterdam met als thema: Tegen links geweld & links-fascisme! Vrijheid van meningsuiting ook voor nationalisten!

Lees verder

 

NVU

 

PERSVERKLARING: AZC SPANDOEKEN NEE! WORDEN VERWIJDERD DOOR POLITIE! WELKOM VLUCHTELINGEN MET RUST GELATEN DOOR DE POLITIE?

Lees verder

 

PERSVERKLARING: GEEN AZC IN ELDEN – GRENZEN DICHT NU! OPVANG IN EIGEN REGIO! - DEMONSTRATIE 25 JANUARI TEGEN HET AZC IN ELDEN!

Lees verder

 

 

NVU

 

Toespraak Constant Kusters maandagavond 14 december 2015 Arnhemse gemeenteraad. Inzake nieuwe AZC in Elden en .........................

Lees verder

 

GEEN NIEUWE AZC’S in Arnhem – Klarendal, Elden en / of binnenstad, Constant Kusters partijvoorzitter NVU gaat 14 december gebruik maken van inspreekrecht voor burgers in de Arnhemse gemeenteraad 18:45 uur.

Lees verder

 

Beste Minister-President Rutte,

Lees verder

 

Toespraak Constant Kusters inspraakavond gemeente Rheden 10 november. Beste volksgenoten, politici en burgers van Rheden,

Lees verder

 

Vice-premier Asscher heeft jeuk, ik wil hem wel krabben! Wilders heeft het niet nodig om bij Jeroen Pauw aan tafel te zitten, zijn partij groeit als kool in de peilingen, hoorde ik vandaag een bekend iemand ........................

Lees verder

 

NVU demonstratie 10 oktober Gouda legaal en toegestaan! Het nationale verzet: Is paraat, voor volk, vlag en Staat!

Lees verder

 

NVU

 

Een grof schandaal! <Persverklaring inzake NVU demonstratie 10 oktober in Gouda>.

Nadat de burgers van Gouda duidelijk hadden gemaakt aan de gemeente niet gediend te zijn van een megamoskee op de voormalige Prins Willem Alexander kazerne, krijgen ze nu als toetje op de slagroom er een

Lees verder

 

 

NVU

Andries Kockaert, Constant Kusters, Chris Berteryan.

Heel-Nederlands congres in Antwerpen 29 augustus jl.
 “De honden blaffen, de karavaan trekt verder”!

We begonnen aan de rit naar Antwerpen met een stralende zon en een goed humor. De reis durende ongeveer 2 uur. In Antwerpen parkeerde wij

Lees verder

 

 

NVU

 

70 mensen stonden paraat voor vlag, volk en staat: Voor Baas in Eigen Land, tegen de jihadistische islam! 100% ANTI ISIS en tegen moslim-extremisme!

Lees verder

 

 

De leugens van NRC NEXT schrijver Freek Schravensande

Lees verder

 

 

 

Oekraïne debat van de Autonome Nationalisten Vlaanderen

Lees verder

 

 

 

Persverklaring: Baas in eigen land! 100 % anti ISIS! Tegen moslim-extremisme! Demonstratie Zaterdag 4 april in Den Haag

Lees verder

 

 

 

Persverklaring: NVU gaat in Vlaanderen uitbreiden

Lees verder

 

 

 

Strijdbaar en hoopvol bij de hoger beroep zaak bij de rechtbank in Arnhem

 

Laatste woord rechtszaak in Hoger Beroep 2 december 2014 Arnhem Lees verder

 

 

 

Konstantinos Boviatsos van de Gouden Dageraad Constant Kusters NVU

Tom Huylebroek Autonome Nationalisten Vlaanderen

 

 

Heerlijk avondje in Vlaanderen tussen Europese nationalisten.
Tegen de repressie van Europese Nationalisten en voor vrijheid van meningsuiting!VOOR EEN EUROPA DER VOLKEREN EN VADERLANDEN!

Lees verder

 

 

 

Constant Kusters Partijleider spreekt het NVU congres toe

 

 

VERSLAG NVU LEDENCONGRES ZATERDAG 11 OKTOBER 2014!

Lees verder

 

 

 

DE MACHT VAN HET ISLAMITISCHE KALIFAAT REIKT TOT IN DE HAAGSE GEMEENTERAAD!VERBOD DEMONSTRATIE NVU GEBASEERD OP
ANGST EN POLITIEKE KLEUR!

Persverklaring inzake NVU demonstratie 20 september: BAAS IN EIGEN LAND!

Lees verder

 

 

 

Geen islamitische basisschool in Purmerend!

O.l.v. onze kringleider Robert Koelewaard heeft de NVU op 27 augustus 2014 duizenden folders verspreid in de wijken van Purmerend waar een islamitische school gaat komen.

Lees verder

 

Oproep tot donatie inzake demonstratie Den-Haag 20 september Baas in Eigen Land! i.v.m. de gang naar de bestuursrechter!

Lees verder

 

PERSVERKLARING: DEMONSTRATIE 20 SEPTEMBER
DEN-HAAG SCHILDERSWIJK BAAS IN EIGEN LAND!

Lees verder

 

STOP DE DEMONISERING EN CRIMINALISERING VAN UITERST-RECHTSE POLITICI - MET MOORD ALS GEVOLG -!

Lees verder

 

Geen islamitische basisschool in Purmerend

Lees verder

 

Manifestatie in Deurne, “voor veiligheid en recht “, op zaterdag 24 mei van 13:00 uur t/m 15:00 uur! Eerste gesprek met de gemeente en politie verloopt positief.

Lees verder

 

Manifestatie in Deurne, “voor veiligheid en recht “, op zaterdag 24 mei van 13:00 uur t/m 15:00 uur! Eerste gesprek met de gemeente en politie verloopt positief.

Lees verder

 

Verkapt stemadvies van de gemeente Sittard-Geleen

Lees verder

 

Hysterische berichten in de systeempers betreffende de moordenaar van Pim Fortuyn Volkert van der Graaf!

Lees verder

 

Manifestatie in Deurne, “voor veiligheid en recht “, op zaterdag 24 mei van 13:00 uur t/m 15:00 uur!

In Deurne was het opnieuw raak, een juweliersechtpaar dat overvallen wordt door een stel Marokkanen. ..............

Lees verder

 

Wilders zijn kamikaze vlucht

Minder snelwegen, minder bomen, minder Marokkanen?

Geert Wilders staat in het middelpunt van de belangstelling omdat hij heeft gezegd en uitgesproken dat hij ”minder Marokkanen” wilde in Nederland. “Is dit strafbaar? ”..............

Lees verder

 

Het lijsttrekkersdebat in Arnhem van maandagavond 17 maart jl.: "Ik wil graag een vraag stellen aan Dhr. Wilders van de NVU" & "Grenzen dicht, remigratie op gang brengen levert de Nederlandse schatkist voldoende geld op om het zorg-probleem op te lossen"...............

Lees verder

 

Open brief aan de burgemeester van Arnhem Heer Kaiser. Vol verbazing lazen wij in het interview, dat een aantal Jihad-strijders teruggekeerd zijn uit Syrië en weer met open armen worden ontvangen in Arnhem..............

Lees verder

 

De gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 19 maart 2014 staan weer voor de deur. De Nederlandse Volks-Unie (NVU) gaat in verschillende steden meedoen, te weten in Arnhem, Purmerend, Westland

Lees verder

 

NVU ledencongres zaterdag 5 oktober 2013

Lees verder

 

Persverklaring:  NVU manifestatie zaterdag 20 juli op het plein in Den Haag voor het 2e Kamergebouw, met als thema: Tegen de PvdA / VVD regering en de massawerkloosheid! Van 13:00 uur t/m 15:00 uur.

Lees verder

 

Persverklaring:  GEEN ISLAMITISCHE BASISSCHOOL IN PURMEREND

De NVU heeft met grote ontevredenheid moeten constateren over het voornemen van een islamitische basisschool in Purmerend.

Lees verder

 

NVU manifestatie zaterdag 20 juli 2013 in Den-Haag
Tegen de PvdA / VVD regering en de massawerkloosheid!

Lees verder

 

NVU gaat een manifestatie-vergunning aanvragen om in Winterswijk te protesteren tegen het geplande Turkse culturele centrum.

Lees verder

 

“Marokkanen” terreur houdt aan!

Lees verder

 

Persverklaring: n.a.v. van het NOS artikel:
Geheime dienst Duitsland had NVU-mol

Lees verder

 

NVU manifestatie 10 november in Arnhem onder het thema: Doodstraf voor kinderverkrachters en moordende pedofielen!
Alleen wie kinderen haat, laat pedo’s vrij op straat!

Lees verder

 

Rustig en vreedzaam besloten ledencongres van de NVU gehouden in Utrecht

Lees verder

 

Terug met een knal!

Lees verder

 

NVU manifestatie zaterdag 29 september 2012 in Den-Haag
Vrijheid van meningsuiting ook voor volks-nationalisten! Stop de heksenjacht op nationalisten! Stop deze repressie NU!

Lees verder

 

Laatste woord Constant Kusters rechtszaak 14 augustus in Almelo

Lees verder

 

Het vrije woord vermoord? Constant Kusters NVU voorzitter, moet voorkomen, op 14 augustus 2012

Lees verder

 

De AIVD aanval op de PVV

Lees verder

 

Manifestatie in november met als thema: Doodstraf voor kinderverkrachters en moordende pedofielen!

Lees verder

 

Anti-Europese partijen winnen de verkiezingen in Frankrijk en Griekenland. Het einde van de eurozone en de EU is in zicht.

Lees verder

 

Kunduz gelegenheids coalitie redt Nederland van de tik op de vingers door Brussel

Lees verder

 

PVV blaast gedoog coalitie op

Lees verder

 

OOK IN NEDERLAND IS ER CENSUUR! CENSUUR VOORAF EEN MANIFESTATIE !VRIJHEID VAN MENINGSUITING WORDT WEDEROM INGEPERKT!EEN AANSLAG OP HET VRIJE WOORD!

Lees verder

 

Manifestatie 31 maart in (Rheden / De Steeg)! 
NEE TEGEN DE EU DICTATUUR! WEG MET DE EURO! TERUG NAAR DE GULDEN!

Lees verder

 

Manifestatie 31 maart! NEE TEGEN DE EU DICTATUUR! WEG MET DE EURO! TERUG NAAR DE GULDEN!

Lees verder

 

“Burgemeester Don Bijl (Purmerend) is de weg kwijt, wij stellen rechts gaat voor”!

Lees verder

 

Charlie Chaplin doet het weer

Lees verder

 

NEE TEGEN DE EU DICTATUUR! WEG MET DE EURO! TERUG NAAR DE GULDEN!

Lees verder

 

Situatie Afrikaander Boeren en hun gezinnen

„Kill the Boers“. Mogelijk bent u net zo geschokt als wij door dit lied, dat niet alleen door de jeugdbeweging van het ANC, maar zelfs door een minister uit het Zuidafrikaanse kabinet gezongen wordt....

Lees verder

 

Nieuwe NVU partijsecretaris Peter van Egmond

Op zaterdag 15 oktober is tijdens het besloten ledencongres van de NVU Peter van Egmond unaniem gekozen tot nieuwe partijsecretaris van de NVU. Peter van Egmond is zijn carrière begonnen in de CD ...

Lees verder

 

Openbaar Ministerie Regio Arnhem - Zutphen

Op mijn parket is een proces-verbaal binnengekomen, waarin u als verdachte bent aangemerkt. Inmiddels heb ik besloten u daarvoor niet (verder) te vervolgen. De reden hiervoor is dat naar mijn oordeel: ...

Lees verder

 

Nieuwe NVU internetpagina

Vol trots presenteren wij de nieuwe NVU internetpagina. We bedanken bij dezen onze oude webmaster en verwelkomen onze nieuwe webmaster Nordland. ...

Lees verder

 

NVU demonstratie in Helmond

De NVU gaat op zaterdag 1 oktober in Helmond demonstreren. In Helmond zijn net als in vele andere grote Nederlandse steden ernstige problemen met criminele allochtonen...

Lees verder

 

Demonstratie zaterdag 1 oktober 2011
Nu er nieuwe brandhaarden op de wereld zijn ontstaan zoals in Libië (het Khadaffi-regiem is bijna verslagen), Tunesië, Syrië. ...

Lees verder

De aanslagen in Noorwegen

Europa heeft er weer een nieuwe massamoordenaar bij: Anders Behring Breivik. Deze man heeft er veel plezier in gehad om 76 mensen om...

Lees verder