Persverklaring zondag 4 oktober protestactie in Den Haag
White Lives Matter & All Lives Matter & VRIJHEID!
Aanvang 14:00 uur – 17:00 uur

 

Arnhem, 2 september 2020.

 

In de kranten en in de media lezen we dagelijks het ene na het andere bericht over schietpartijen, steekpartijen, moordpartijen, overvallen, Nederland lijkt verworden tot het Wilde Westen! De moorden op Bas en Rik nog vers in het geheugen!

 

Uit verveling zijn “allochtone jongeren” uit Den-Haag, Utrecht en Amersfoort aan het rellen geslagen in hun wijken en braken er ongeregeldheden uit met de politie.

 

We leven in een land waarin politici zoals Geert Wilders vervolgd worden voor politieke uitspraken. En Fortuyn en van Gogh vermoord zijn om hun politieke ideeën. Waar een kleine groep “griezels” het voor elkaar heeft gekregen om bijvoorbeeld zwarte piet te  verbieden. Deze pressiegroep van KOZP loopt hand in hand met BLM die na de dood van een “Afro-Amerikaan” ineens in Nederland hun cultuurmarxisme begon te prediken. KOZP & BLM ontvouwen hun haat uit tegen alles wat Nederlands is, onze cultuur en tradities moet het ontgelden en te pas en te onpas wordt er een slavernijverleden bijgehaald wat nergens over gaat.

 

Daarom willen op zondag 4 oktober een fris geluid laten horen middels onze sprekers met de duidelijke mededeling dat Nederland ONS land is. En wij geen millimeter gaan prijsgeven wat betreft onze cultuur en tradities.

Wij willen onze vrijheid terug, de vrijheid die op de tocht staat door bijvoorbeeld de noodwet door het coronavirus.

Wanneer onrecht tot recht wordt, is verzet een plicht!

Verschillende sprekers zullen diverse thema’s toelichten!

 

Met vriendelijke groet,

Constant Kusters

Partijleider NVU

026-3217539

e-mail: nvu@ziggo.nl