Persverklaring AZC UTRECHT NEE & NVU

 

Arnhem, 18 januari 2017.

 

Zaterdag 4 maart gaan wij AZC UTRECHT NEE & NVU weer demonstreren om te pleiten voor een totale asielzoekersstop en een grenzen dicht politiek.

 

We zien dat er nog steeds asielzoekers en statushouders worden gevestigd in Utrecht en andere Nederlandse steden.

 

Wij willen de grenzen dicht, opvang in eigen regio, de mensen daar helpen!

Het Nederlandse belastinggeld dat gemoeid gaat met de opvang van deze “gelukzoekers” moeten wij anders gebruiken, voor meer handen aan het bed in de zorg b.v.. Eens nadenken hoe het komt dat Nederlanders gebruik moeten maken van een voedselbank! Deze arme Nederlanders eens helpen om uit de zorgen te komen.

 

Het Nederlandse belastinggeld moet in eerste plaats gebruikt worden voor Nederlanders & Nederlandse belangen.

Wat ons ook steekt is de discussie van bed, bad en brood. Wij willen af van de illegale gelukzoekers. Deze groep uitgeprocedeerde asieleisers moeten niet meer opgevangen worden! Illegaal is crimineel, vastzetten van deze groep in een gevangenis en daarna uitzetten naar het land van herkomst. Het geld dat hiermee gemoeid gaat kunnen we gebruiken voor Nederlandse daklozen, om te zorgen dat zij onderdak / een woning krijgen.

 

Het Pieter Baan Centrum gaat naar alle waarschijnlijkheid in de toekomst een groot centrum worden voor statushouders, dus toch een verkapt AZC! Dit tegen alle beloftes in! Wij willen dit niet. Vang ze op in eigen regio, daar ligt hun toekomst, niet hier! In grote gedeeltes van Syrië en Irak is gewoon vrede en rust, stuur de asielzoekers uit die landen gewoon weer terug naar die rustige gebieden in die landen! Niet overal is oorlog, stop met het geloven van hun leugens!

 

Wij zwijgen nog maar over de criminaliteit die sommige gelukzoekers hier plegen, allerlei zaken worden zoveel mogelijk onder het tapijt geveegd. Een topje van de ijsberg is pas bij ons bekend. Nederlanders moeten zoveel als mogelijk in verzet komen tegen de volksvervangingspolitiek die in gang gezet is in Nederland. We moeten uit de EU, uit de EURO en de NAVO. We moeten weer baas worden over ons eigen land!

 

De politici moeten electoraal worden afgerekend op hun Pinokkio- verhalen en leugens die ze vertellen tegenover het volk. Wat ze denken van het Oekraïne referendum waar Pinokkio- Rutte niets mee deed!

Een aantal sprekers uit binnen- en buitenland zal spreken over hun ervaringen van de gevoerde asielpolitiek in hun landen en wat dat voor gevolgen met zich meedraagt voor de oorspronkelijke bevolking.

Demonstreer mee op 4 maart in Utrecht voor een GRENZEN DICHT POLITIEK & OPVANG IN EIGEN REGIO! AZC WEG ERMEE!

 

Aanvang demonstratie 13:00 uur t/m 16:00 uur. Plattegrond met de route volgt.