Partijgenoten Martin de Regt en René Rütze, in het midden Raffie Chohan

 

Solidariteit! Het vrije woord laat zich niet vermoorden! De meeste verboden man van Nederland aanwezig!

Partijgenoten Martin de Regt en René Rutze, vroegen mij om mee te gaan naar het politieke showproces tegen Raffie Chohan (65) uit Rotterdam, op woensdag 28 september 2016 bij de rechtbank in Utrecht. Een dertigtal “aanhangers & sympathisanten” vulde de stoelen van de rechtbank! Een verdachte naam hoor ik mensen zeggen met een wereldbeschouwelijke overtuiging. Inderdaad, met een Indische-Christelijke moeder en een islamitische Pakistaanse vader heeft deze “verdachte” geen geheel biologische Germaanse achtergrond, maar wel een Nederlands paspoort. Een “bondgenoot” in de strijd tegen de radicale jihadistische islam, met een kanttekening betreffende haar clubje genaamd DDL.

 

Pegida bijeenkomst Utrecht 11 oktober 2015
Chohan zei vorig jaar in oktober bij een Pegida bijeenkomst in Utrecht onder meer dat, ”de massieve inteelt in de islamitische cultuur vrijwel onomkeerbare schade brengt aan de moslims, met inbegrip van grote schade aan de intelligentie en geestelijke gezondheid van moslims''. Chohan sprak ook over de islam als, “een krankzinnige ideologie'' die een reden is om ,”moslims te verachten en te haten''. 

 

De meeste verboden man van Nederland aanwezig!
Een vrouwelijke toeschouwer opperde nog bij het zien van ondergetekende dat “de meest verboden man van Nederland aanwezig is”. Ik schudde haar hand en maakte een praatje met haar. Gezegd hebbende dat ondanks de verschillen we bondgenoten zijn in het bestrijden van de radicale en jihadistische islam in Europa (zie ISIS aanslagen). Iedereen kon zich vinden in het standpunt: de grenzen dicht politiek, niemand meer toelaten! Opvang in eigen regio!

 

Rechter versus verdachte
De rechter wilde vanmiddag weten of Raffie Chohan de speech zelf geschreven heeft. ,,Ja", zei ze. ,,En ook zelf op Facebook gezet."

Chohan legde de rechtbank uit dat ze dit deed omdat ze haar kennis over de islam met het publiek wilde delen. “Ik ben geen arabist, maar heb veel gelezen over de islam.”

 

Door de gedragingen van haar islamitische Pakistaanse vader, vreemdgaan met een vriendin van haar moeder en allerlei “bijvrouw” zaken. Kort opgesomd ze had geen fijne jeugd gehad door haar streng islamitische vader. Zelf somde de advocaat van de verdachte een hele waslijst op wat streng religieuze moslims doen uit de naam van het geloof. Raffie had als snel de buik vol van de gedragingen en regels van de islam!

 

“De gedragingen en regels van een krankzinnige ideologie van de islam.”
Wanneer je een moslim bent, die sharia aanhangen. Met de sharia als uitgangspunt.

 

Rechter: Hoe moeten de mensen dit begrijpen hoe u dit gezegd heeft?
Raffie: Kijk naar de man en vrouw situatie, vrouwen worden onderdrukt binnen de islam! Homo-haat bij de radicale islam.

 

Rechter: Hoe moeten de mensen dit begrijpen? Moslims te verachten. Wat beoogt u hiermee te bereiken?

Raffie: De invasie van moslims momenteel in Europa. De islam houdt integratie tegen. Kennis delen over de islam. Het is nooit een religie van vrede geweest!

 

Rechter : Leren moslims te haten, u neemt deze woorden in de mond!   

Raffie: Ik ben bezorgd!

 

Rechter: Wie schrijft de speeches? Wie controleert de speeches?

Raffie: Ikzelf

Raffie: Mijn vader was moslims, mijn broer was belangrijker dan ik als meisje. Vrouw moet de man dienen. Vrouw mag geslagen worden, tweede vrouw. Polygamie! Moslims moeten terug naar hun islamitische staten!

 

Rechter: Bent u niet meer bij Pegida? U geeft geen speeches meer? Financiële situatie?

 

Raffie: Nee inmiddels weg bij Pegida, heb de buik vol van Edwin Wagensveld en Pegida-NL.

Dit soort vragen werden afgevuurd door de rechter om duidelijk te krijgen wat de rol van Pegida in dit verhaal was. En wat de rol van de Pegida “führer” Edwin Wagensveld is / was.

 

Viseren van Pegida
Een blind paard kon zien, behalve de systeempers die er geen notie van maakte, dat de rechters bezig zijn om alles in stelling te brengen om Pegida en E.W. een oor ofwel neus aan te naaien! De belangstellende die aanwezig waren hadden bijna allemaal Pegida en E.W. de rug toegekeerd. Edwin "Hakenkruis", kan hoge geldboetes en gevangenisstrafen in de toekomst verwachten bij zijn komende rechtszaken!

 

Strafeis OM
Chohan wordt verdacht van het aanzetten tot haat en geweld tegen moslims, artikel 137 c  en d. Wetboek van strafrecht. Het Openbaar Ministerie eist een geldboete van 1000 euro, waarvan 500 voorwaardelijk. De rechter doet over twee weken uitspraak.

 

DDL (Dutch Defence Legeau) EDL en JDL
Het groepje van Chohan opereert onder de vlag van het EDL en JDL en deze groepjes bedienen zich van joodse extremisten die een extreme vorm van het zionisme omarmen en uitgesproken “nationaalsocialisten & anti-zionisten” in het verleden in elkaar timmerde! Mij staat nog bij dat dit groepje zoutzuur gooiden in gezichten van mensen die zij viseerde! Dit soort Israël vrienden en zionisten kunnen dus alleen op sympathie rekenen wanneer het gaat over de vrijheid van meningsuiting, maar in de opvatting van een onafhankelijke Palestijnse staat en zionisme staan we lijnrecht tegenover elkaar. Een button die Theresa Geissler uitdeelde(FB naam zij schrijft op de zionistische pagina van E.J. Bron) van het DDL heb ik netjes teruggegeven, want ondanks dat ik voor een totale vrijheid van meningsuiting sta, ook voor de verdachte! Maakt mij dat geen zionist, islam-basher laat staan dat ik sympathiseer met het DDL, EDL of de meest extreme Jewisch Defence Liga.

 

Constant Kusters.

 

Bronnen:
http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1527604/om-eist-duizend-euro-boete-voor-speech-pegida.html

http://www.elsevier.nl/nederland/article/2016/09/wie-is-raffie-chohan-spreker-bij-pegida-demonstratie-2724168W/

http://www.ad.nl/utrecht/raffie-chohan-ik-veracht-geen-moslims-ik-haat-ze-niet~a999e5ac/

http://regio.tpo.nl/2016/09/28/om-eist-geldboete-vanwege-pegida-toespraak-utrecht/

http://nos.nl/artikel/2134891-om-eist-boete-voor-oproep-om-moslims-te-verachten.html

https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_Defense_League&prev=search