Auteur: Constant Kusters speciaal geschreven voor de internetpagina 800woorden.nl

Thema: angst

Angst


Angst voor aanslagen van ISIS in Nederland, is dat terecht? Ik meen van wel. Na Parijs, was Brussel aan de beurt. Een aanslag op de luchthaven waar een bekende van mij, Rob Verreijcken (medewerker van Udo Voigt NPD in het Europarlement), net incheckte voor een reis naar Ierland. Hij is aan de dood ontsnapt.

 

Met de gelukzoekersstroom kunnen nieuwe ISIS-strijders meekomen, waarschuwen inlichtingendiensten. Waarom dan niet de grenzen dicht? Mensen voelen zich niet gehoord door de hedendaagse politiek, ofwel systeempartijen.

 

Veel bange mensen bellen ons op, mailen ons, of vertellen over hun angsten over de komst van een AZC in hun dorp of gemeente. De vraag aan die mensen is dan: waarop heeft u dan gestemd, mevrouw of meneer? Sommige zeggen dan eerlijk, CDA, VVD of PvdA, waarop ik dan zeg: dan moet u deze
partijen bellen en vertellen over uw angsten. De NVU wil al vanaf 1971 een grenzen dicht politiek! Angstige geluiden hoor ik van mensen ook over de PVV, over Wilders die nu torenhoog in de peilingen staat. Wilders die niet echt is, net zoals de kleur van zijn haar. ‘Nep doet,’ zoals  bellers mij vertellen.

 

In het eerste gedoogkabinet CDA, VVD en PVV trok hij na 1 nacht zijn slogan 65 moet 65 blijven in. Wilders die als een onvervalste zionist de anti-islam kaart trekt voor stemmenwinst. Palestijnen hebben ook recht op een eigen staat, zegt de NVU, dat hoor je hem niet zeggen. Hetzelfde geldt voor Koerden, Molukkers en alle andere volkeren die recht hebben op zelfbeschikkingsrecht.

 

Persoonlijk vind ik dat moslims zelf maar moeten uitmaken welke verlichting men wil doormaken of niet. Een kopvoddentaks invoeren of de Koran verbieden vind ik tokkie taal. Een miljard moslims kun je niet zo wegzetten, vind ik.

 

Wel staan wij als NVU voor een verbod op de nieuwbouw van moskeeën, synagogen en hindoetempels. Wanneer Marokkanen, Turken, Friezen, Chinezen, of wie dan ook, betrokken zijn in bijvoorbeeld criminaliteit moet je dat gewoon kunnen zeggen. Hysterisch links die dan meteen gilt, dat is ook angst: angst om het probleem van de mislukte multiculti politiek bloot te leggen.

 

Wel vind ik dat Wilders minder, minder moet kunnen zeggen. Er zijn nu eenmaal veel Marokkanen betrokken in de criminaliteit en daarom moet een politici de vraag, of zij er hier meer of minder van willen hebben, kunnen stellen aan zijn achterban.Systeempartijen reageren dan meteen uit angst en gaan tot vervolging over, terwijl beter zou zijn om het benoemde probleem te onderzoeken! Er zijn genoeg Marokkanen die het er helemaal mee eens zijn dat criminele Marokkanen keihard worden aangepakt!


Van Pim Fortuyn vonden wij het normaal dat hij in een interview zei dat hij seks had met Marokkaanse jongens. De angst voor homo’s had destijds plaats gemaakt voor een warm bad voor homoseksualiteit, die eindigde in de kogelregen van de angstige links-fascist Volkert van der G.. De moordenaar die inmiddels alweer op vrije voeten is.

 

Mohammed B. liet ons allemaal nog verder in angst verstijven toen hij Theo van Gogh neerschoot. Allemaal in naam van een geloof, of in naam van een eenling die wij een geloofswaanzinnige mogen noemen?

 

De multiculti politiek is mislukt, de segregatie of parallelle samenleving is zichtbaar geworden met de zaak Embru Umar. Het beledigen van een Turks staatshoofd hoeft van mij niet. Net zoals ik vind dat journalisten niet hoeven te worden opgepakt, of zelfs hele redacties in Turkije gesloten moeten worden. De persvrijheid in Turkije is momenteel verre van perfect, laten we het maar angstig noemen, en voor verbetering vatbaar. Om over de strijd van de Koerden maar angstvallig te zwijgen.

 

Angst zit tussen je oren en wordt aangewakkerd door waargenomen emoties en ervaringen! Mensen worden niet angstig geboren, maar bang gemaakt!Het journaal en de krant, brengen de leugens in het land! De vrijheid van meningsuiting staat hevig onder druk in Nederland! Iedereen claimt er een absoluut recht op te hebben en wil er maximaal van profiteren!

 

Wanneer je een Ferrari rijdt, weet je ook dat je maximaal 130 kilometer per uur mag rijden op de Nederlandse snelwegen. Anders krijg je een boete of word je rijbewijs afgepakt. Je droom om met deze racewagen de zelfde snelheden te halen als Max Verstappen, zal je alleen kunnen verwezenlijken op een racecircuit. De droom van vrijheid van meningsuiting en de maakbare multiculturele samenleving spatten momenteel uiteen!

 

De angst voor een nieuwe (burger)oorlog klopt op onze Europese deur door de komst van miljoenen (gedeeltelijk islamitische) gelukzoekers. De grenzen moeten dicht, opvang moet plaatsvinden in eigen regio.


We halen de oorlog binnen met de gelukzoekers! We gaan hele angstige en bange tijden tegemoet, wanneer men niet wil luisteren naar deze angstige noodkreet!

 

Stop de multiculturele terreur! Stop immigratie nu! Dag samenleving, welkom
volksgemeenschap!