Zaterdag 21 mei demonstratie NEE TEGEN HET AZC! GRENZEN DICHT NU! OPVANG IN EIGEN REGIO!

GEEN TURBO INJECTIE INTEGRATIE VOOR NIEUWE GELUKZOEKERS!
Is burgemeester Jan van Zanen helemaal de politieke weg kwijt?
Straks ook boem boem in Utrecht ondanks alle waarschuwingen?

 
Volksgenoten,

 

Op zaterdag 21 mei gaat de NVU samen met het comité AZC UTRECHT NEE in de Utrechtse Sterrenwijk demonstreren tegen de komst van het AZC in het pand van de Pieterbaan Centrum. (1)

 

Utrecht kent al tal van problemen met “allochtonen”, om over het aandeel in de criminaliteit en werkloosheid onder deze groepen maar te zwijgen en nu wil de Utrechtse burgemeester van Zanen nog meer gelukzoekers de stad inlaten en de gelukzoekers versneld laten integreren, soort turbo injectie integratie, door ze sneller een baan en een woning te geven. Dit gaat natuurlijk ten koste van de Nederlanders die op zoek zijn naar een baan of een woning. (2)

 

De bewoners zijn vooraf totaal niet gekend of gevraagd naar hun mening toen de gemeente hun prestigieuze plannen bekend maakte voor het AZC in het pand van het Pieterbaan Centrum. Net zoals dit in andere delen van Nederland gebeurd met de komst van deze gelukzoekers.

We hoeven de Nederlandse politiek toch niet te wijzen op de verschrikkelijke gebeurtenissen in Parijs en Brussel? Aanslagen uit de naam van islamitische terreurorganisatie ISIS. De kans is zeer groot dat onder de gelukzoekers ISIS-aanhangers zitten. (3)

 

Hoe gaat burgemeester van Zanen dit voorkomen? Wij hebben totaal geen plannen gehoord of screening hiervan, nee met een turbo injectie integratieplan krijgt u zelf misschien u eigen “jihadi john ISIS fanclub” in uw Utrechtse wijk, met dank aan de Utrechtse VVD.

Is burgemeester van Zanen op de hoogte van zijn eigen partij de VVD die ook de Europese grenzen wil sluiten? Of wil hij weer een buitenbeentje zijn in het linkse Utrecht? (4)


Misschien moet hij iets meer luisteren naar zijn voormalige gemeenteraadslid en partijgenoot Geert Wilders.

Daarom nu meer dan ooit voor de veiligheid van onze burgers! Grenzen dicht opvang in eigen regio!

 

De sprekers op 21 mei zijn: Meerdere sprekers namens het AZC Utrecht, Peter van Egmond (partijsecretaris NVU), Wesley Hendrickx namens A.N / NVU Vlaanderen), Morten L. uit Noorwegen. Martin de Regt voormalig CD-raadslid  Utrecht, Axel Nokin Wallonië en Constant Kusters (leider NVU).

 

In goede harmonie is er gesproken met de gemeente en politie.
We komen zaterdag 21 mei met concrete voorstellen en oplossingen om met deze "vluchtelingen invasie" af te rekenen! Hoe we internationaal ISIS kunnen verslaan! We verwachten voor Nederlandse begrippen een nette opkomst.

Dezelfde regels gelden voor de vlaggen zoals altijd, de bekende pvc-pijpjes. We mogen meenemen, Nederlandse, Vlaamse, Prinsen, NVU-vlaggen, Refugees not welcome en uiteraard onze Vlaamse en Nederlandse spandoeken! Spandoeken die betrekkingen hebben op het thema zijn toegestaan.


Spandoeken/ vlaggen van andere organisaties zijn niet toegestaan, bij twijfel neem even contact op met de organisatie. Geen gezicht bedekkende kledij!

Hou er rekening mee dat alle symbolen (inmiddels bekende symbolen) verboden zijn. De ordedienst staat deze dag o.l.v. hoofd-ordedienst Michel Boerboom die zal op die dag een ordedienst samenstellen! We zullen zeer scherp op toekijken dat spandoeken, tekens die niets te doen hebben met de demonstratie verwijderd worden. Dit n.a.v. de laatste hoge raad uitspraak en de ervaring van de laatste NVU demo van 12 maart jl.

 

Spreek NIET met de pers en verwijs ze door naar de perswoordvoerder(s)!

 

Ook niet met de VVD-omroep POWNED!

Hou je aan de leuzen die geroepen mogen worden, we delen vooraf briefjes uit met de toegestane leuzen!

 

Aanvang demonstratie 13:00 uur begin Keerkringplein eindpunt Gansstraat (zie plattegrond).

 

 

  1. https://www.facebook.com/events/1775788949319724/
  2. http://www.binnenlandsbestuur.nl/bestuur-en-organisatie/nieuws/utrecht-laat-asielzoekers-gelijk-integreren.9532793.lynkx
  3. http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/04/hoofd-duitse-inlichtingendienst-waarschuwt-isis-rekruteert-asielzoekers-vooral-minderjarigen
  4. http://nos.nl/artikel/2026338-vvd-wil-de-europese-buitengrenzen-sluiten-voor-asielzoekers.html

 

Namens de Raad van Bestuur van de NVU.