NVU documentaire 2016 Baas in eigen land

 

 

 

 

Arnhem, 13 februari 2016.

 

Persverklaring: NVU documentaire BAAS IN EIGEN LAND!

De NVU heeft op eigen kracht een documentaire gemaakt over zijn eigen  Nederlandse en Vlaamse leden en aanhangers. Dit hebben wij gedaan omdat de systeempers alleen bezig is met criminaliseren en demoniseren van rechts-radicale personen, partijen en organisaties.

 

De ene hetze na de andere hetze door de pers heeft in onze ogen de weg vrijgemaakt voor de moord op Pim Fortuyn. De kogel kwam van links en de moordenaar loopt alweer vrij rond.

 

In deze documentaire komen allerlei partijleden aan het woord, jong en oud en een ieder komt aan het woord. Een prachtig verhaal van een Rode Kruis medewerkster die op schofterige wijze is behandeld nadat zij in gevangenschap raakte in 1945. Terwijl zij alleen haar werk deed als Rode Kruis medewerkster!

 

Michiel Bos vertelt zelf over de laffe links-fascistische aanval in Kedichem waar mevrouw Schuurman haar been verloor. Voor deze terreurdaad is geen enkele links-fascist ooit opgepakt, laat staan veroordeeld!

 

Kameraadske Patricia (geen NVU lid) vertelt over hoe fijn het leven is in een multi-culturele stad en haar ervaringen met “allochtonen”.

 

Peter van Egmond vertelt over Hans Janmaat en zijn tijd in de CD. Verder de meningen van kringleiders en partijleden over de PVV, Pegida en de DTG.

Een mooi relaas van Ronald Mus op de Grebbeberg.

We wensen jullie veel kijkplezier!