NVU

 

Vice-premier Asscher heeft jeuk, ik wil hem wel krabben!

 

Wilders heeft het niet nodig om bij Jeroen Pauw aan tafel te zitten, zijn partij groeit als kool in de peilingen, hoorde ik vandaag een bekend iemand zeggen. Maar de redactie van het TV programma Pauw zou graag hem als gast zien maar hij wil niet. Bang voor de confrontatie met Jeroen Pauw, zijn scherpe tong, zijn sterke redactie of wat is het?

 

Nu moest de Vicepremier, Asscher, wiens grootvader bij de joodse raad zat en die na de oorlog daarvoor is aangeklaagd (1), even ferm uithalen dat ik in de uitzending zat bij Pauw van maandagavond 26 oktober jl. (2)

 

Toen ik dat las dacht ik wat raar? We leven toch in een land van vrijheid van meningsuiting en vrijheid van pers, dan gaat een  vicepremier toch niet een programma terecht wijzen over de keuze van hun gasten?

 

Oké PVV torenhoog in de peilingen, de NVU die mensen in de gemeentes en dorpen helpt op legale en vreedzame wijze om te voorkomen dat overal AZC verrijzen als paddenstoelen!

 

Onze koning Willem-Alexander moest van stal gehaald worden, pratend vanaf de communistische dictatuur China, om even Nederland te herinneren hoe wij in Nederland om moeten gaan in een lesje democratie, koekoek? Hoor ik het nu goed, hoeveel mensen zitten nu in China in de gevangenis omdat ze tegen de communistische partij zijn? Volgens amnesty international zijn het er miljoenen. Dan zegt de koning vanaf daar in China op zakenreis hoe wij het hier in Nederland moeten doen, omdat hij vanaf daar alles goed in de gaten houdt? Hoezo ? Krijgen hij en koningin Maxima dan ook een AZC in één van hun paleistuinen? En komen er dan asielzoekers bij de prinsesjes op school?

 

Denk het niet, “de roomblanke” bestuurders vegen altijd hun straatje schoon, en zorgen er wel voor dat zij wonen in de “betere” wijken! Waar oom agent ieder uurtje wel controleert en zichtbaar aanwezig is.

Terug naar de paniekknop die is ingedrukt door Asscher, om nu terug te schelden naar Asscher is niet moeilijk, maar ik heb geleerd dat schelden iets is van mensen, die het niet kunnen winnen. Moet ik nu zeggen dat Asscher een kind is van een joodse “nazi”? Opa Abraham Asscher die joden selecteerde bij de Joodse Raad, zodat ze een enkeltje kregen, naar de kampen! Nee ik zeg dat niet, ik denk het wel. Asscher is iets jonger dan ik, misschien moet hij nog leren te verwerken dat Rutte al bezig is met het vormen van zijn nieuwe kabinet Wilders 1. En dat minister-president Rutte al bezig is om Asscher politiek in te ruilen!

 

Wilders wil heel graag Minister-president worden en de VVD heeft nu al laten weten wanneer Wilders afstand neemt van zijn “minder-minder Marokkanen” uitspraak, de deur openstaat. Asscher ziet de PvdA bed, bad en brood maatregelen stagneren, met de komst van 100.000 asielzoekers + gezinshereniging, wacht Nederland een gigantisch aantal nieuwkomers!

Rutte en Asscher liggen allang niet meer samen in een politiek bed, Wilders ligt er al een beetje in, Asscher voelt zich verstoten en tracht met deze politieke modder, ofwel politieke stront, de aandacht af te leiden van de problemen van dit kabinet. De meerderheid van de bevolking wil geen asielzoekers meer, wil geen AZC’s meer en wat is dan makkelijker om even uit te halen naar de kleinste rechts-radicaalste partij, die al vanaf 1971 te maken heeft gehad, met demonisering, criminalisering en karaktermoord!

 

Wanneer politici in Den Haag zich afvragen waarom ze zo gehaat worden door het volk, dat is door de gekozen woorden van stront van Asscher! Nee ik ben geen neo-nazi, ik ben de voorzitter van een rechts-radicale partij, die zich beroept op het volks-nationalisme.

Wij trachten via democratische middelen groter te worden! En kom nu niet aan met AIVD rapporten, want diezelfde sukkels logen ook jarenlang over de zogenaamde reden van de illegale agressie-oorlog in Irak. En ze vervalsen werkelijk alles, of verheimelijken alles om de zittende regerende kliek gerust te stellen! Afluisterschandalen of over het rolletje van Srebrenica zullen we maar zwijgen. AIVD schrijft dit soort rapporten om hun eigen subsidie veilig te stellen.

 

Misschien moeten kritische journalisten, zoals Arnold Karskens, die zich zelf nazi-jager noemt eens het dossier lichten van de grootvader van Asscher. Misschien zitten daar nog wel akelige dingen in die het daglicht niet mogen zien!

 

Asscher wanneer je de aandacht van jezelf wilt afleiden, moet je niet over een ander gaan lopen roddelen. Te allen tijde wil ik je van je jeuk afhelpen in een goed debat, maar jij net zoals Wilders, zullen duiken, waarom? Op die vraag mag je zelf een antwoord geven!

 

 

Gegroet met antizionistische groet,

Constant Kusters
Voorzitter NVU.

 

(1) Abraham Asscher

 

(2) Uitzending van Jeroen Pauw van 26 oktober jl.

 

(3) Asscher windt zich op over NVU voorman bij Pauw