STOP DE DEMONISERING EN CRIMINALISERING VAN UITERST-RECHTSE POLITICI - MET MOORD ALS GEVOLG -!
PIM FORTUYN MORSDOOD EN VERMOORD! DE MOORDENAAR VOLKERT VAN DE GRAAF SPRINGLEVEND EN VRIJ MAN! 24 UURS BEWAKING VOOR GEERT WILDERS! VECHT NU ZIJN VOORWAARDEN AAN VAN VOORWAARDELIJKE VRIJLATING!

 

Zoals aangekondigd in de Stentor hebben wij het voornemen om over een aantal maanden een manifestatie te houden tegen de voorwaardelijke vrijlating van Volkert van de Graaf. Die momenteel ingeschreven staat in de gemeente Apeldoorn.
http://www.destentor.nl/algemeen/binnenland/nvu-wil-anti-volkert-betoging-in-apeldoorn-1.4439800

 

Wij willen een grootscheepse landelijke campagne hiervoor gaan opzetten, met kleuren folders, zelfklevers en posters die dit thema onder de aandacht moet brengen van de Nederlandse burgers. Hiervoor is veel geld nodig, steun ons d.m.v. een donatie!

 

De moordenaar van Pim Fortuyn moet uit de anonimiteit gehaald worden omdat deze moord Nederland op de democratisch grondvesten deed schudden! Heel veel Fortuyn stemmers hiermee diep in hun ziel zijn gekwetst en hun politieke hoop hierdoor zagen vervliegen!


Wij zijn van mening dat hij minstens levenslang had moeten krijgen, of in ieder geval zijn hele straf had moeten uitzitten. Teveel mensen zijn gekwetst nu hij op vrije voet is.

 


Demonisering en criminalisering van uiterst-rechtse politici is nog steeds een hedendaags probleem. Denk maar eens aan de 24 uurs bewaking van Geert Wilders en de moord op Theo van Gogh door moslim-fundamentalist M.B.

 

Precies zoals wij de moordenaar kennen gaat Volkertje nu al sleutelen aan de eisen van zijn voorwaardelijke vrijlating.

Volkert van der Graaf wil af van voorwaarden vrijlating

http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2014/7/Volkert-van-der-Graaf-wil-af-van-voorwaarden-vrijlating-1558864W/

 

STOP DE DEMONISERING EN CRIMINALISERING VAN UITERST-RECHTSE POLITICI - MET MOORD ALS GEVOLG -!

 

Hiervoor is veel geld nodig, steun ons d.m.v. een donatie!
ING rekeningnummer 94.86.42.8
t.n.v. M.J.A. Boerboom, Arnhem
o.v.v. STOP LINKS GEWELD

Voor internationaal betalingsverkeer;
IBAN: NL43 INGB 0009 4864 28
BIC: INGBNL2A