Hysterische berichten in de systeempers betreffende de moordenaar van Pim Fortuyn Volkert van der Graaf!

Rellen journalistiek, om de aandacht af te leiden van de daadwerkelijke problemen in Nederland: economische recessie, massa immigratie, gigantische werkloosheid, gierende criminaliteit!


"Domme" burgers moeten vooral gaan geloven, dat rechts-radicale moordcommando's bezig zijn met Volkert van de Graaf. (1)


De onderste sociale klasse kan nog amper rondkomen, honderdduizenden Nederlanders lopen bij de voedselbank, armoede loopt alsmaar op, een stijgende werkloosheid. Ouderen die uit de verzorging en bejaardentehuis worden “getrapt” in het kader van bezuinigingen.


Het sociale verzorgingsstelsel wat systematisch wordt kapot bezuinigd door de neo-liberalen partijen als de PvdA en VVD. De rijken worden rijken en de armen armer en de media die liegt en bedriegt om het volk dom te houden.


De discussie staat mij nog op het netvlies gebrand ten tijde van de moord op Pim Fortuyn dat de meest “extreme” elementen van de Nederlandse nationale beweging destijds de moord toejuichten. Deze personen wilden ook niet mee demonstreren destijds met de demonstratie van de NVU op 18 mei 2002 in Harderwijk. Tegen de criminalisering van nationalisten en vermoorden van rechtse politici. (2)


En nu zou uit deze hoek zogenaamd een moordenaar moeten opstaan op Volkert het zwijgen op te leggen? Terwijl ze hem – Volkert van de Graaf - juist een medaille wilden geven! Niet te volgen de gedachtenkronkels van AIVD en systeempers. Terwijl men nu zo groots aangekondigd heeft dat de moordenaar uit de “rechtse hoek” gaat komen, was men tijdens de bedreigingen naar Pim Fortuyn muisstil. “Men liet hem gewoon vermoorden”, eerst door de linkse systeempers, gevolgd door de politieke bloedhonden zoals Ad Melkert en daarna gevolgd auf Befehl door Volkert van de Graaf in het media park!


Nu is het een hype auf Befehl van de AIVD om te suggereren dat rechtse moordcommando’s klaarstaan om Volkert van de Graaf om te leggen. Binnen de nationale beweging, bestaat duidelijke afkeer over de moordenaar maar moordplannen zijn vergezocht. De AIVD moet natuurlijk haar eigenbestaansrecht rechtvaardigen dus zorgt zij voor dit mistgordijn. Dat Volkert een transformatie krijgt van bewuste overtuigende politieke terroristisch moordenaar, naar een politieke martelaar van links!


De media / systeempers is weer bezig om alle problemen van vandaag de dag te camoufleren, massa immigratie die ervoor zorgt dat hele delen van Nederland, onveilig en “onleefbaar” worden, wordt weggehoond. Wanneer Maurice de Hond een peiling houdt over het feit dat bijna de helft van de Nederlanders het eens is met de uitspraken van Wilders dat er minder Marokkanen moeten komen in Nederland. Dan deugt het onderzoek niet en is het tendentieus! (3)


De jacht op Volkert is een hoax! Hij zal oud en grijs worden en over tien jaar staat hij op de kieslijst van Groen Links of de Dierenpartij! Zal zijn boeken gaan uitbrengen en graag geziene gast zijn bij praatprogramma’s op televisie en inspiratiebron zijn voor de toekomstige terroristische moordenaar van Geert Wilders.


Want vragen wat men doet met moslim-extremisten die terugkeren uit Syrië in Nederland, moordenaar(s) in de notendop. Worden weggelachen en niet serieus genomen, net zoals de bedreigingen aan het adres van Pim Fortuyn nu inmiddels 12 jaar geleden. (4)


Twaalf jaar van zijn leven heeft het Volkert van de Graaf gekost om de voorman van een grote politieke beweging te vermoorden.  Wat staat ons de aankomende twaalf jaar te wachten, bomaanslagen, zelfmoordcommando’s, de moord op Wilders? Of de zelfmoord van Volkert van de Graaf?

 

  1. http://nos.nl/video/642364-ultrarechts-bedreigt-volkert-van-der-graaf.html
  2. http://www.nvu.info/demonstratieharderwijk2002.html
  3. http://www.eenvandaag.nl/binnenland/trending-vandaag/50865/trendingvandaag_onderzoek_maurice_de_hond_minder_
  4. http://dewarereligie.nl/2014/04/30/actueel/om-teruggekeerde-syrieganger-opgepakt/

 

 

Constant Kusters.