NVU manifestatie zaterdag 29 september 2012 in Den-Haag
Vrijheid van meningsuiting ook voor volks-nationalisten! Stop de heksenjacht op nationalisten! Stop deze repressie NU!


Terwijl de grote politieke partijen bezig zijn met hun tweede kamer verkiezingscampagne, is men op de achtergrond bezig met het aanpakken van nationalistische partijen in Nederland en Duitsland.


We hebben kunnen lezen dat de Duitse staat de ene na de andere vriendengroep genaamd kameradschaft verbiedt. http://nos.nl/video/409936-invallen-duitse-politie-bij-rechtsextremisten.html

 

Nederland probeert onder leiding van de anti-discriminatie organisatie artikel 1 uit Enschede, enkele leden van de NVU, onze kameraden dus, veroordeeld te krijgen wegens discriminatie. http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?cat=1&nid=149564

 

Tot nu toe is de zaak aangehouden en is er (nog) niemand veroordeeld. De kans op seponeren is natuurlijk groot. Justitie, richt je pijlen op de echte criminelen.

 

PVV voorman Wilders kreeg volledige vrijspraak bij zijn spraakmakende rechtszaak en dat is maar goed ook. Want ook hij mag zeggen wat hij wil. Men probeert nu via een achterdeur de NVU aan te pakken.
Oude tijden herleven! Denk aan Janmaat en Glimmerveen die om het minste of geringste werden veroordeeld wanneer ze iets zeiden over het vreemdelingenbeleid.

 

Na de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh had ik toch gedacht dat het vrije woord hier in Nederland gewaarborgd zou zijn. Of moeten er nog eerst meer doden vallen?


Maar links-fascisten hebben het weer goed voor elkaar, de aandacht wordt van hen afgeleid. Zij zorgden voor ongeregeldheden in Enschede op 28 mei 2011 tijdens de NVU demonstratie, zij zorgden voor gewonden aan onze kant. Zij zorgden ervoor dat de politie in grote aantallen aanwezig moest zijn om de rust en orde te bewaren. Is de staat blind aan het linkeroog?
De repressie in Duitsland en Nederland en de “roep” in Duitsland van een verbod op de NPD is alleen maar omdat de grote problemen te verbergen en te maskeren. Problemen die niet opgelost worden door repressie en onderdrukking van nationalisten. Of ook nog door onze “mensenrechten” af te pakken zodat wij ons niet meer kunnen verenigen in een politieke partij of vereniging.


Een democratie eindigt wanneer andere “democraten” uitmaken wat wel of niet gezegd mag worden. Wat gaat het worden in Nederland; een democratie of een democratuur, een dictatuur der democraten?
Voor de Duitse ambassade in Den Haag zullen wij toespraken houden en zo ons ongenoegen gaan uiten over de gang van zaken in dit deel van Europa, waar onze Duitse kameraden “geslachtofferd” worden wegens politieke correctheid.

 

Laat het vrije woord niet vermoorden!

 

Als u aanwezig wil zijn bij deze manifestatie dan kan dat. Als u niet aanwezig kunt of wilt zijn, dan kunt u ons natuurlijk ook financieel steunen. Stort uw bijdrage op ING rekeningnummer 94.86.42.8
t.n.v. M.J.A. Boerboom, Arnhem, o.v.v. “manifestatie sept.” Een beter doel kan uw geld niet hebben!