Persverklaring: PVV blaast gedoog coalitie op


De zionistische Wilders heeft de stekker uit de gedoog regering getrokken.
Wilders kreeg de neuzen niet dezelfde kant op binnen de PVV fractie. Binnen de fractie was onenigheid uitgebroken over de voorgestelde bezuinigingsplannen. Wilders heeft nu in de gaten dat tegen de Islam aantrappen niets meer oplevert en hij haalt nu een andere heilige koe van stal. De AOW’ers.

 

Niemand is de verkiezingsbelofte van 65 blijft 65 van de PVV vergeten. Een dagje praten met VVD en CDA en deze verkiezingsbelofte was gebroken. Plus nog een batterij aan andere maatregelen en standpunten die de PVV over boord heeft gegooid om mee te mogen doen met het CDA en VVD. Wilders zal nu eerst wel weer even overleg hebben op de Israëlische ambassade. Om daar nieuwe instructie te krijgen.

 

Nederland staat aan de rand van een economische ramp, deze regering duwt ons volk en land zo verder de afgrond in. Laten we hopen dat er een breed draagvlak gaat komen om het ontstane begrotingstekort en de verplichte bezuinigingen door te voeren. Zodat de staatschuld niet nog meer op loopt en Nederland verder afgewaardeerd gaat worden op zijn ranking status. De NVU weet heel goed waar zeer fors op bezuinigd kan worden terwijl de echte Nederlanders hier niets van voelen in hun portemonnee.

 

We krijgen waarschijnlijk in september nieuwe tweede kamer verkiezingen. De NVU hoopt van harte hieraan mee te doen. Tegen elke prijs moet voorkomen worden dat Nederland weer wordt uitgeleverd aan links.

 

Ook in de tweede kamer zal het duidelijk zijn waar de NVU voor staat. Namelijk voor Volk en Vaderland!