Persverklaring

 

 

Arnhem, 20 augustus 2011.

 

 

 

STOP IMMIGRATIE NU!
STOP DE MULTICULTURELE TERREUR!

Nu er nieuwe brandhaarden op de wereld zijn ontstaan zoals in Libië (het Khadaffi-regiem is bijna verslagen), Tunesië, Syrië en tal van andere Afrikaanse en Arabische landen waar de bevolking in opstand is gekomen tegen de machthebbers, is hiermee een ongekende nieuwe stroom vluchtelingen op gang gekomen richting Europa. Wij willen dan ook weer grenscontroles gaan invoeren om de nieuwe gelukszoekers tegen te gaan. Het Verdrag van Schengen moet permanent gewijzigd worden om dit mogelijk te maken. Asielzoekers moeten het moeilijker gemaakt worden om, door middel van veelal mensensmokkel, de lange reis hier naartoe te maken en dienen te worden opgevangen in hun eigen regio.

De integratienota van dit kabinet is een lachertje. Ondanks grote woorden van de PVV, gebeurt er nagenoeg niets om de instroom van asielzoekers en vreemdelingen tegen te houden. (1)

Nederland is ook niet leefbaarder geworden, Nederlanders voelen zich onveilig. De angst voor hun inkomen neemt toe met de aanhoudende beurscrisis. Onzekere toestanden van EU-landen zoals Griekenland, Portugal aan wie miljarden euro’s moeten worden geleend om hun financiële huishoudboekje kloppend te krijgen. (2)

Ook verandert er nog steeds niets aan de blijvende instroom van goedkope Oost-Europese arbeiders die meer en meer werk afnemen van Nederlandse arbeiders!

Iedere dag lezen we in de krant of zien we op televisie de vele roofovervallen, moordpartijen, inbraken en straatterreur waarbij vreemdelingen een hoofdrol spelen. Programma’s als Opsporing Verzocht zijn vaak nagenoeg geheel gevuld met alleen maar gezichten van vreemdelingen die gezocht worden.

Vanaf 1971 pleiten wij om de grenzen te sluiten om dit soort toestanden te voorkomen. Wij willen een totale asielzoekers- en immigratiestop! Wij willen dat alle illegale, criminele en werkloze vreemdelingen ons land verlaten. We werden gezien als een roepende in de woestijn!

Wij willen dat vreemdelingen die aanspraak maken op het Nederlands paspoort, deze alleen krijgen met een schoon strafblad! Voor criminele vreemdelingen mag dit nooit mogelijk zijn!

Verder moeten buitenlandse criminelen het Nederlanderschap worden ontnomen (bij dubbele nationaliteit) wanneer men in de fout gaat. Vreemdelingen met een dubbele nationaliteit moeten na het uitzitten van hun gevangenisstraf direct worden uitgewezen naar het land van herkomst en komen er nooit meer in!

Voor kinderverkrachters en moordende pedofielen willen wij de doodstraf weer herinvoeren!

Wij willen de straten van Nederland weer veilig en leefbaar maken door probleemgezinnen te laten verhuizen naar containerwoningen. En bij zeer ernstige criminele zaken, gepleegd door vreemdelingen willen we hele gezinnen laten terugkeren naar het land van herkomst.

Wij willen de multiculturele terreur oplossen door de strijd aan te gaan met criminaliteit, overlast en onveiligheid.

In Nederland mogen geen taakstraffen en huiselijke detentie meer worden uitgedeeld, alleen maar echte straffen. Een gevangenisstraf moet ook echt op een straf lijken en niet op een vakantie-uitje.

De regering VVD, CDA en PVV wekt de schijn iets aan het vreemdelingenbeleid te doen. Maar tot nu toe komen de kiezers bedrogen uit. Nog steeds komen er jaarlijks tienduizenden kansloze asielzoekers bij en dan praten we nog niet eens over het aantal wat komt er nog bij komt onder mom van gezinshereniging.

Zelfs CDA-politicus Verhagen heeft onlangs verklaard dat de multiculturele samenleving mislukt is! Andere Europese politici zoals Merkel, Sarkozy en Cameron verklaarden dit eveneens zonder hieruit hun conclusie te trekken! In Engeland heeft Cameron zelf ondervonden hoe fijn de multiculturele samenleving is, gezien de laatste rellen, waar plunderingen, brandstichtingen, berovingen en allerlei vormen van crimineel gedrag voortkwamen! De meerderheid van de relschoppers waren allochtonen!

Nederland moet weer een land worden waar wij trots op kunnen zijn als Nederlanders. Nederlanders moeten niet massaal emigreren om de problemen van hun eigen land te ontvluchten. De politieke partijen moeten de problemen rondom het vreemdelingenvraagstuk aanpakken. Vooral de PVV wekt de schijn dit te doen, maar praat met wol in de mond. Niet de islam is het grootste probleem in Nederland, maar de vorm van uitbuitend kapitalisme (ofwel casino-kapitalisme) met de steeds maar stijgende vaste lasten wat de mensen hun arbeids- en levensvreugde ontneemt is het probleem. Daar komt nog een groot gevoel van onveiligheid bij en de ontevredenheid in ons land wordt steeds erger!

(1) http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/integratienota.html
(2) http://www.volkskrant.nl/Nederland-niet-leefbaarder-op-geworden.dhtml


Daarom nu meer als ooit te voren: STOP DE MULTICULTURELE TERREUR!
STOP IMMIGRATIE NU!


Wil je de demonstratie financieel ondersteunen dan kan dit ook op Girorekeningnummer 94.86.42.8, t.n.v. M.J.A. Boerboom, Arnhem. O.v.v. demonstratie 1 oktober 2011.DEMONSTREER MEE OP ZATERDAG 1 OKTOBER A.S. OM ONZE EISEN KRACHT BIJ TE ZETTEN! STOP IMMIGRATIE NU! STOP DE MULTICULTURELE TERREUR!


Met vriendelijke groet,

Partijvoorzitter NVU
Constant Kusters

Postbus 4053
6803 EB Arnhem
026-3217539
E-mail: voorzitter@nvu.info
www.nvu.info