Verslag manifestatie: Vrijheid van meningsuiting ook voor volks-nationalisten! Stop de heksenjacht op nationalisten! Stop deze repressie NU!

 


Kort maar krachtig, veel media aandacht, doel bereikt!

Op zaterdag 29 september, hebben wij er bewust voor gekozen om met een klein aantal activisten de benodigde media aandacht te behalen voor de Duitse ambassade in Den Haag met het thema van de manifestatie: Vrijheid van meningsuiting ook voor volks-nationalisten! Stop de heksenjacht op nationalisten! Stop deze repressie NU!

 

En dan in het bijzonder de repressie van onze Duitse kameraden werd door de drie sprekers toegelicht. De toespraken van kameraad Gerard Bruins en Peter van Egmond (moet nog volgen) zijn in zijn geheel te lezen:  http://www.nvu.info/toespraken6.html

 

Jaap van Beek
Lachwekkend was natuurlijk weer de aanwezigheid van Jaap van Beek, de zichzelf benoemde fotograaf en anarchistische onderzoeker van Kafka, AFA, indymedia, en Laat ze niet Lopen, deed weer uiterst zijn best om de zo graag gewilde foto’s te maken. Want zonder ons kunnen zij niet leven.  Jaap deed waar hij zo goed in is om onder pseudoniem weer een verhaaltje te schrijven op indymedia. Wat alle dombo’s weer voor waarheid aannemen, omdat ze zelf niet kunnen nadenken of aanwezig waren op deze manifestatie. Jaap hebben we maar een NVU folder gegeven, misschien komt hij tot inkeer.


Nieuwe beeldvorming

Geheel in stijl en overeenstemming van wat er is afgesproken tijdens het laatste NVU ledencongres, hebben we in praktijk gebracht wat de partijleden wensten. Kleine acties met een gering aantal demonstranten, met als doel om de media te halen. Net zoals Voorpost succesvol, deze week onze aandacht trok d.m.v. hun acties. De NPD in Duitsland hanteert deze vorm van kleine manifestaties / informatiestandjes ook al jaren.

 

Politie Haaglanden
Zoals altijd heeft de politie Haaglanden alles onder controle, het wil dat er zelfs op deze dag een AFA bijeenkomst  was op het malieveld voor uitgeprocedeerde asielzoekers. Voor kansloze asielzoekers die eigenlijk al lang en breed in hun herkomstland zouden moeten zitten. AFA is allang niet meer bij machte om een NVU manifestatie tegen te houden, laat staan te blokkeren en/of te verhinderen. Het enige wat ze nog rest is als echte stalkers ons te volgen, te fotograferen enz.

 

Repressie Duitsland
De repressie in Duitsland heb ik zelf meegemaakt waar ik in 2008 tijdens een toespraak in Bad Nenndorf tegen een boete aanliep van maar liefst 3000 euro. Je had dit als “buitenlander” kunnen laten voorkomen, maar dan loop je wel de kans om veroordeeld te worden voor de gerechtskosten. Iets wat wij hier in Nederland praktisch niet kennen. Om een dergelijk bedrag te eisen van iemand die in Duitsland een blanco strafblad heeft en wat valt onder de vrijheid van meningsuiting is natuurlijk volstrekt belachelijk. In Duitsland worden om de haverklap Kameradschaften verboden, wat vrij eenvoudig gaat, en is de roep op een verbod van de NPD schijnbaar het enige middel om het vreemdelingenvraagstuk aan te pakken. Het nu gevoerde repressieve Duitse beleid zal de Duitse regering nog zwaar gaan opbreken in Duitsland. Volkeren laten zich niet onderdrukken dat hebben we wel gezien na 40 jaar communistische dictatuur achter het ijzeren gordijn. De multikulti democratuur heeft volgens mij ook zijn langste tijd gehad in Nederland en Duitsland.

 

Repressie Nederland
In Nederland heeft het links-fascistische artikel 1 anti-discriminatie bureau uit Enschede het voor elkaar gekregen om een aantal partijleden o.a.: geroyeerd ex-lid Mike Brand, kringleider Robert Jan Koelewaard en Constant Kusters voor de rechter te dagen, n.a.v. een NVU demonstratie uit 2011 in Enschede. Deze zaak is aangehouden om dat men de zaak nog nader moet onderzoeken. De Duitse verrader Axel Reitz moet nog gehoord worden en verder is er nog nader onderzoek om bepaalde bewijzen boven tafel te krijgen. De discussie is in alle hevigheid losgebarsten of er wel of niet gezegd mag worden, Nederland voor de Nederlanders, Eigen Volk Eerst in aanwezigheid met een Keltisch kruis vlag (religieus symbool). We gaan uit van vrijspraak en dat deze hele zaak de prullenbak in gaat.

 

Activisten
We bedanken dan ook via deze weg de aanwezige activisten voor hun inzet. De nieuwe strategie en opzet van de NVU werkt. Met een kleine groep activisten, kort maar krachtig geluid laten horen. Ons doel is bereikt!
Tot de volgende keer, waar wij ons weer gaan inzetten voor ons volk en vaderland op Nederlandse bodem!