Kringleiders

 

1. Groningen provincie Groningen

Hendrik van Dam

 

De NVU voorzitter had mij gevraagd om kringleider te worden van de provincie Groningen. Persoonlijk ken ik Constant Kusters al ruim 25 jaar, vanaf de begin jaren ‘90. We zijn vroeger heel vaak samen naar demonstraties afgereist in binnen en buitenland. In de autobiografie “Het vrije woord laat zich niet vermoorden” sta ik met foto op pagina 65.

 

Al hoewel ik een paar jaartjes ouder ben geworden vind ik het toch een hele eer om in de provincie Groningen hier kringleider te worden voor de NVU. Mijn prachtige provincie stoppen ze de laatse tijd ook helemaal vol met allerlei “gelukzoekers”.

 

Momenteel ben ik werkzaam in de visserij, en daarvoor heb ik alle wereldzeeen over gevaren en ken alle havens ter wereld onderhand wel. Als machinekamer monteur heb ik heel wat afgesleuteld aan verschillende scheepsmotoren.

 

Het doet mij goed dat de partij zo hard aan het groeien is want in iedere provincie zien we tegenwoordig nieuwe NVU leden instromen.

Met Constant Kusters ben ik vroeger vaak wezen stappen toen hij nog niet getrouwd was en nog geen vader was van 5 kinderen. We hebben in die tijd heel wat lol samen beleefd. En leuke dingen meegemaakt, waar ik graag op terugkijk.

 

Voor land en volk!

Hendrik van Dam.

 

2. Leeuwarden provincie Fryslan

 

 

 

3. Assen Provincie Drenthe

 

 

 

4. Zwolle Provincie Overijssel

 

 

 

5. Lelystad provincie Flevoland

 

 

6. Nijmegen provincie Gelderland


Gemeenten Beuningen, Buren, Culemborg, Druten, Geldermalsen, Groesbeek, Heumen, Kesteren, Maasdriel, Millingen aan de Rijn, Neerijnen, Nijmegen, Tiel, Ubbergen, Lingewaal, West Maas en Waal, Wijchen, Zaltbommel.

 

Henk Wijnhoven


Mijn naam is Henk Wijnhoven, 38 jaar en geboren en getogen Nijmegenaar.
Sinds begin 90er jaren ben ik al actief in het rechts-radicalisme. In die tijd ik was lid van de CP’86 en in 1998 ben ik lid geworden van de NVU.

Mijn hobby’s zijn: astrofysica, schaken, dammen en pleziervaart.
Een grote hekel heb ik aan mensen die dieren mishandelen! Deze personen dienen keihard te worden aangepakt middels strenge straffen! Ik omschrijf mijzelf dan ook als een echte grote dierenvriend. Verder maak ik mij ernstige zorgen over de opmars van de Islam in Nederland en West-Europa.

 

 

7. Arnhem provincie Gelderland

Gemeenten van de provincie Gelderland die niet tot

kieskring 6 behoren.

 

Michiel Bos


Ik ben Michiel Bos en in de politiek actief sinds 1985. Via wederzijdse vrienden kwam ik in 1985 in aanraking met een groep Arnhemse jongeren die lid waren van het JFN en Neerlands Herstel. Omdat er rond de gemeenteraadsverkiezingen veel te doen was, werd ik meteen ingezet bij het verspreiden van folders.

Neerlands Herstel werd na de desastreus verlopen verkiezingen opgeheven en ik ging verder met het JFN. Privé ging ik veel om met de weduwe Rost van Tonningen die op loopafstand van mijn ouderlijk huis woonde. Omdat er geen betere alternatieven voorhanden waren, hielp ik Janmaats Centrum Democraten landelijk met folders verspreiden voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Met het JFN ging het in die tijd voor de wind en ik nam mee aan folderacties en we bezochten 3 keer de Jeanne d'Arc-herdenking in Parijs. Toen in 1990 het JFN opging in CP'86 kwam ik Constant tegen die het jaar daarvoor lid was geworden van de CP.

Samen met Constant kwam de kring Arnhem tot leven. In 1994 haalden we net geen gemeenteraadszetel en mede door persoonlijke tegenstellingen viel de CP'86 kring Arnhem uiteen.

Ik ging een tijd lang verder met CP'86 totdat deze eind jaren '90 verboden werd en vervolgens verder met o.a. Voorpost en een Anti-Antifa werkgroep die een paar jaar later weer uiteen viel.

Het zal 2001 zijn geweest dat ik Constant weer tegen kwam en lid werd van de NVU. Dat ben ik nog steeds en ondanks het feit dat we nergens gekozen zijn, heeft de NVU zijn nut bewezen. Zonder partijen als de NVU waren de LPF en Geert Wilders nooit tot hun zetelwinst gekomen. Het waren de CD, CP'86 en de NVU die de spits afbeten in het maatschappelijk debat over migranten.

Wij waren de spreekwoordelijke "knuppel in het hoenderhok" van de jaren 70, maar vooral de jaren 80 en 90. De laatste jaren zijn we een doorn in het oog geweest op demonstraties en ook op dat gebied is er nog werk genoeg!

 

 

8. Utrecht provincie Utrecht

René Rütze

 

Utrecht, 1 september 2017

 

Ik ben René Rütze en sinds kort binnen de NVU actief. Ontevreden als ik ben aangaande het asielbeleid, tegen de Euro en EU en mij niet in de laatste plaats stoor aan de parrallelle samenleving zoals die gegroeid is binnen de onze met een hoop van zijn hinderlijke facetten en opdringerigheid is de NVU in mijn ogen de meest voor de hand liggende keus.

 

Ik kan mij prima vinden in het partijprogramma van de NVU en aangezien voor mij de voorzitter uit een vervlogen tijd (CP’86) nog een bekende was kwam ik ‘al snel’ tot de conclusie dat ik er maar wat mee moest gaan doen.

 

In het dagelijks leven ben ik op moment van dit schrijven werkzaam in de schoonmaakbranche en (al zeg ik het zelf...) niet te beroerd om aan te pakken. Binnen deze facilitaire baan ontvang ik een hoop dankbaarheid van de mensen om mij heen die een goed schoongemaakte omgeving op waarde weten te schatten en het belang er van in zien. Een zeer fijn gegeven.

Qua privé leven zit het simpel in elkaar. ik heb met mijn mijn 43 jaar geen relatie en/of kinderen.

 

Inmiddels heb ik de kat wel uit de boom gekeken binnen de partij en ben tot de conclusie gekomen dat het de moeite waard is om er wat intensiever mee aan de gang te gaan. Ik heb er vertrouwen in dat het met de mensen aan wie ik tot nog toe ben voorgesteld gaat lukken en heb er zin in.

 

Met vriendelijke groet,
René Rütze.

 

9. Amsterdam gemeente Amsterdam

 

 

 

10. Haarlem

 

Gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Bennebroek, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Bussum, Diemen, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnewoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Hilversum, Huizen, Laren, Muiden, Naarden, Ouder-Amstel, Uithoorn, Velsen, Weesp, Wijdemeren, Zandvoort

 

Peter van Egmond

 

Mijn naam is Peter van Egmond, ik ben op het laatste ledencongres jongstleden benoemd tot kringleider van kieskring 10. Ik ben al jaren lid van de NVU en zat eveneens in het bestuur van de NVB. Ik ben voorstander ervan dat alle rechts-radicale groeperingen samenwerken. Ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de verdere uitbouw van de NVU in Noord-Holland.

 

Laten we hopen dat de Nederlanders de ogen zo snel mogelijk open gaan! Stop de multiculturele terreur! Stop immigratie nu!

 

11. Den Helder
Gemeenten van de provincie Noord-Holland die niet tot de kieskringen 9 of 10 behoren.

 

 

12. ´s-Gravenhage gemeente 's-Gravenhage

 

 

13. Rotterdam gemeente Rotterdam

 

Kringleider Rotterdam Peter Bieleveld (foto links)

 

Mijn naam is Peter Bieleveld 35 jaar ik woon in Vlaardingen. Ik ben al een lange tijd geinteresseerd in politiek. De NVU heeft veel punten waar ik het mee eens ben. Mijn interesses naast politiek is ook films kijken en voetbal. Ik ben samenwonend en op 6 maart jl. vader geworden.

 

Hopelijk kan ik veel voor de partij betekenen en zal zorgen om bijna altijd aanwezig te zijn op demonstraties / manifestaties. In de laatste NVU documentaire Baas in eigen land 2016, heb ik nog een interview gegeven. Mijn vriendin Simone Magretti eveneens.

 

Af en toe gingen wij samen naar demonstraties van Pegida om daar steun te verlenen als NVU activist zijnde. Onder het motto: Samen sta je sterk!

 

De NVU vind ik een gezellige partij en vooral de nieuwjaarsborrel en de vleesbraai vind ik naast de bijeenkomsten en demonstraties ontzettend leuk om te bezoeken om daar mij politieke kameraden weer te zien.

 

Met vriendelijke groeten,

Peter Bieleveld.

 

 

14. Dordrecht
Gemeenten Alblasserdam, Albrandswaard, Barendrecht, Bernisse, Binnenmaas, Brielle, Cromstrijen, Delft, Dirksland, Dordrecht, Giessenlanden, Goedereede, Gorinchem, Graafstroom, 's-Gravendeel, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Korendijk, Leerdam, Liesveld, Maassluis, Middelharnis, Midden-Delfland, Nieuw-Lekkerland, Oostflakkee, Oud-Beijerland, Papendrecht, Ridderkerk, Rozenburg, Rijswijk, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse, Strijen, Vlaardingen, Westland, Westvoorne, Zederik, Zwijndrecht.

 

Rick Pakvis

Beste Partijgenoten,

Ik ben Rick Pakvis. Ik ben geboren op 22 maart 1982 te Delft. Ik woon echter mijn hele leven al in de gemeente Westland. Ik heb een vriendin en twee prachtige kinderen. Mijn hobby’s zijn darten, vissen, autorijden en af en toe een museum bezoeken.

Mijn lidmaatschap is gekomen na jaren van wikken en wegen of ik wel of niet actief wil deelnemen om iets te kunnen doen voor mijn volk en vaderland.

Na enige tijd heb ik eindelijk de spreekwoordelijke knoop doorgehakt en ben lid geworden van de NVU.

Dit omdat ik denk dat de NVU de enige echte volkspartij van Nederland is die iets kan doen aan de multiculti samenleving en op sociaal vlak ben ik het eens met plannen om de zorg in te sluiten in het belastingstelsel en dus afschaffing van de eigen bijdrage. En er zijn meer dingen die veranderen moeten en daarom heb ik besloten om mijzelf actiever in te gaan zetten binnen de partij. Als eerste stap heb ik mij vrijwillig aangemeld voor het kringleiderschap van kiesdistrict Dordrecht.

Deze taak zal ik naar eer en geweten uitvoeren.

Voor volk en Vaderland.

 

 

15. Leiden
Gemeenten van de provincie Zuid-Holland die niet tot de kieskringen 12, 13 of 14 behoren.

 

Bart Kottelaar

 

Volksgenoten,

 

Mijn naam is Bart Kottelaar, ben 41 jaar oud, 2 kinderen en samenwonend. Ben al lang actief in het rechts-radicalisme. Werkzaam in de kassenbouw en Constant Kusters ken ik al uit de CP’86. Ik ben al minimaal 4 jaar lid van de NVU en vind het een grote eer om kringleider te worden. Met vol enthousiasme ga ik er tegenaan om ervoor te zorgen dat de NVU in mijn kring groot mag worden.

 

 

16. Middelburg

Provincie Zeeland

 

 

17. Tilburg
Gemeenten Aalburg, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Bergen op Zoom, Breda, Dongen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Gilze en Rijen, Goirle, Halderberge, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Made, Oisterwijk, Oosterhout, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Tilburg, Waalwijk, Werkendam, Woensdrecht, Woudrichem, Zevenbergen, Zundert.

 

Bart van Dongen

 

Beste Partijgenoten,

 

Mijn naam is Bart van Dongen en ik ben 26 jaar. Bijna tien jaar ben ik kraan-en laadschopmachinist geweest maar door gezondheidsredenen kan ik dit werk niet meer doen.

 

Eind vorig jaar ben ik lid geworden van de NVU. Dit is een hele bewuste keuze geweest waar ik lang over heb nagedacht. Ik kan me helemaal vinden in de ideologie van de NVU en de standpunten lijken me op het lijf geschreven. Maar na de demonstratie in Helmond vorig jaar van de NVU werd het me helemaal duidelijk.

 

Hier wil ik bij horen, hier wil ik lid van worden, deze mensen zijn mijn kameraden! En dat is uitgekomen, ik ontmoet mensen die net zo denken over de toekomst van ons Nederland als ik. Vol overgave doe ik nu mee aan de activiteiten van de NVU, dat geeft me een enorm gevoel van saamhorigheid.

 

Tot mijn grote verrassing heeft onze partijleider mij gevraagd om kringleider van kring 17 te worden. Wat een eer! Natuurlijk heb ik goed nagedacht over deze vraag. Maar deze kans heb ik aangegrepen, nu kan ik wellicht voor Nederland doen wat anderen nalaten. Ik heb dus ja gezegd! Mijn eerste taak als kringleider is het nog duidelijker maken van de standpunten van de NVU aan zoveel mogelijk mensen in mijn kiesdistrict.

 

Een tweede taak is het werven van nieuwe leden. Als de standpunten helder zijn aan iedereen, moet die laatste taak zeker lukken.

 

Voor Volk en Vaderland!

 

 

18. ´s-Hertogenbosch
Gemeenten van de provincie Noord-Brabant die niet tot kieskring 17 behoren.

 

Richard Prein nieuwe kringleider kieskring 18 Noord-Brabant-Oost

Sinds 1993 ben ik in de Franse politiek actief begonnen: na mijn studies in internationale betrekkingen te Parijs (1995), heb ik de mogelijkheid gehad voor de eerste generatie Gaullisten te kunnen werken als onderzoek assistent voor de politieke commissie van het WEU-parlement (Europese defensie). Zes maanden lang heb ik deze Europese organisatie goed bekeken en verlaten met het besluit niet meer in een Europese politieke organisatie werkzaam te willen zijn. De generatie van Jacques Chirac heeft de Gaullistische partij overgenomen: dit betekende o.a. het begin van het einde van de soevereine politiek in Frankrijk en overdracht aan de EU van de wetgeving en munt. Voor mij de tijd om wat afstand te nemen van de politiek en een zakelijke carrière te beginnen: momenteel ben ik werkzaam in de financiële sector en dit sinds 1999.

 

Sinds mijn terugkeer in Nederland in 2006 na 20 jaar afwezigheid, heb ik vanuit afstand Constant Kusters en de NVU gevolgd in de media. Ik was geschokt door wat ik in Nederland aantrof: een zeer verdeelde maatschappij veroorzaakt door excessieve immigratie en mislukte integratie, waar een Van Gogh en Pim Fortuyn vermoord worden enkel door hun meningsuiting.

De economische crisis van 2008 en herstel van 2014, meteen gevolgd door een massa immigratie naar Europa van ongewenste bevolkingsgroepen in combinatie met continue aanslagen in heel Europa, waren voor mij de druppel teveel in de emmer. Tijd om zich in de politiek en maatschappij weer in te zetten en niet enkel meer voor zichzelf te werken. Door middel van activisme deelnemen aan de politieke veranderingen die onvermijdelijk zijn en moeten plaatsvinden, willen wij onze kinderen een toekomst kunnen geven in een vrij land met onze cultuur en waarden.

 

In oktober 2016 heb ik contact opgenomen met Constant Kusters en ben lid geworden van de NVU. Een groep met zeer gemotiveerde mensen in een soepele structuur waar men open kan spreken en ruimte is voor onderneming en initiatief. Met veel plezier neem ik de kringleidersfunctie op in Brabant en zal door middel van mijn ervaring en initiatieven mijn contributie geven aan de uitbreiding van de NVU in mijn regio. Daarnaast zal ik werken aan de ontwikkeling van ons netwerk met onze collega’s in Frankrijk.

 


Voor volk en vaderland!


Richard Prein.

 

Foto boven: links Richard Prein rechts Michiel Bos (NVU ombudsman) die een bloemetje overhandigd aan de nieuwe aangestelde kringleider Richard Prein

 

19. Maastricht Provincie Limburg

 

 

20. Bonaire, Sint Eustatius en Saba (Caribisch Nederland)