Geslaagde demonstratie in Venlo met als thema:
Geen miljardensteun aan EU-fraudeurs!
Nee tegen de EU dictatuur uit Brussel!

 

Ondanks dat burgemeester Bruls uit ondemocratische redenen en meer uit partijpolitieke overtuiging onze demonstratie besloot te verbieden, probeerden links-fascisten onze demonstratie tegen te houden door brandende autobanden bij het spoor te leggen vlak voor de grens van Duitsland en Nederland. Hiermee probeerde men de Duitse demonstranten te beletten dat zij Venlo in kwamen, maar de Duitse politie die meereisde met de groep demonstranten had al gauw het vuur geblust zodat de trein weer kon doorrijden.

 

Verschillende (gast)sprekers

 

Verschillende sprekers uit Duitsland en Nederland hebben gesproken over de problematiek van dit thema o.a.: Ivo Pastoor, Axel Reitz (NPD), Brian van Houdt (NJN), Ivo Heinze. In felle en soms krachtige bewoordingen zetten de sprekers de problematiek uiteen.

 

Sinterklaasbeleid

 

Ruim 100 demonstranten waren aanwezig om gehoor te geven aan de oproep van de NVU om te demonstreren tegen het waanzinnige ‘Sinterklaasbeleid’ om miljarden te geven aan frauderende EU- landen. Natuurlijk is het beter om gewoon dit geld te investeren aan onze eigen bevolking, bijvoorbeeld in de zorg voor meer handen aan het bed. Of de gevreesde neoliberale maatregel van de huurverhoging tegen te gaan.

 

De knieval van Wilders om de AOW-leeftijd te laten vallen

 

De knieval van Wilders om meteen het breekpunt van de AOW-leeftijd te laten vallen van 65 naar 67, geeft precies aan wat deze zionist en islam-basher is: Niets meer dan neoliberaal die niet kan wachten om met de VVD en het CDA mee te regeren. De vraag die hij kreeg wat hij ging doen na de verkiezingen van 9 juni jl. als hij naar een ander land zou gaan: “Dan ga ik eerst naar Israël toe, deze mensen hebben het zo moeilijk en dit land is het land van mijn hart!”

 

Limburg PVV-land

 

Limburg is nu PVV-land geworden en ook in Venlo heeft de PVV ruim 30% van de stemmen gehaald. Mensen stemmen voornamelijk op de PVV uit een “Eigen Volk Eerst” sentiment en niet uit de doorgeslagen anti-islam retoriek of voor een verbod op de koran. Dit ondervonden wij ook toen wij de folders op de straat uitdeelden aan Venlonaren.

 

Met Peter gaat het beter – nieuwe contactpersoon van de politie

 

De politie in Venlo heeft duidelijk haar conclusies getrokken aan de hand van de door ons ingediende klachten van vorig jaar. De behandeling en het politieoptreden was dit keer duidelijk menselijker en de strategie was aangepast. De aan ons toegevoegde contactpersoon van de politie – Peter- deed het veel beter dan zijn voorganger! Er werd meer ruimte gehouden tussen demonstranten en ME en de paarden liepen op meer afstand van de demonstranten. De politie trad rustig en kalm op tegen tegenstanders. Ook de behandeling van de demonstranten na afloop van de demonstratie was zichtbaar verbeterd. In groepen werden alle demonstranten rustig naar de perrons begeleid waar ze verder verdeeld werden naar de richting waar zij vandaan kwamen.

 

Stop de moord op de Zuid-Afrikaanse boeren!

 

Op het perron aangekomen kwamen wij nog enkele Zuid-Afrikanen tegen die wilden mee demonstreren met onze demonstratie maar te laat waren. Net als enkele Vlamingen die ook te laat waren. In internationaal verband hadden wij tijdens de demonstratie al aandacht besteed aan de moorden op de Zuid-Afrikaanse blanke boeren. Sinds 1994 zijn er 3037 boeren vermoord en meer dan 20.000 gewapende aanvallen op blanke Zuid-Afrikaanse boeren geregistreerd, door jonge militanten zwarten activisten (onder toezicht van het ANC). Het aantal boerderijen in Zuid-Afrika is geslonken van 85.000 in 1994 tot 11.500 in 2008 (de laatste beschikbare gegevens). Ons blank broedervolk kunnen wij natuurlijk niet laten zitten en daarom vinden deze broeders onze aandacht. Want niemand anders wil hier aandacht aan besteden via de systeempers en aangifte doen in Zuid-Afrika leidt amper tot aanhouding van de daders. De arm van het communistische ANC is oppermachtig!

 

Slotconclusie:

Het was een geslaagde demonstratie en de opkomst was vermoedelijk nog hoger geweest wanneer een aantal kameraden niet had hoeven te werken (ook in verband met het WK). We rekenen de volgende keer weer op jullie aanwezigheid!

 

 

 

Arnhem, 13 juni 2010.
Constant Kusters.