Geen inperking van de vrijheid van meningsuiting in Nederland en andere Europese landen!

De demonstratie van zaterdag 22 oktober in Den Haag is wederom een nieuwe overwinning op rij. Met meer dan 130 deelnemers heeft de nationale beweging in Nederland laten zien in staat te zijn om een vuist te maken. Vooral het feit dat wij voor het centraal station in het hartje van Den Haag met behulp van een geluidswagen toespraken konden houden was prachtig.

Met sprekers als Sven Skoda, Christian Worch (Freie Nationalisten), Christoph Exner (NPD) en als hoofdspreker NVU voorzitter Constant Kusters. De toespraak is na te lezen onder de rubriek toespraken.

De demonstratie in Den Haag is een overwinning op alle fronten, onder andere omdat: links niet meer in staat is om een tegendemonstratie te organiseren door interne verdeeldheid, de samenwerking met andere nationale groeperingen vlekkeloos verliep, de demonstratie legaal en vreedzaam plaatsvond.

De ordedienst was gemeenschappelijk gedaan door de kameraden van BH/C18 en de NVU. Een grote afvaardiging van BH/C18 was aanwezig bij deze Neerlands grootste rechts-radicale demonstratie.

De samenwerking met de politie Haaglanden verliep probleemloos, in tegenstelling tot in Arnhem 14 mei jongstleden mochten er geen Keltisch kruizen en AWB vlaggen in het openbaar getoond worden. Indien dit wel gebeurde zouden deze in beslag genomen worden.

Vooral de toeloop van het aanwezige publiek was hartverwarmend, overal zag men dat toeschouwers zich aansloten bij onze demonstratie. Een aantal bekende leden van de NA deed eveneens mee aan deze demonstratie.

22 Oktober kan in de geschiedenisboekjes van de nationale beweging worden genoteerd als een historische doorbraak. In het machtscentrum Den Haag hebben wij onze politieke boodschap kunnen uitdragen.

Volgend jaar komen wij zeker terug in Den Haag en dan in een Haagse volkswijk. Want als wij de volgende slogans niet meer mogen roepen: “Bush Sharon Moordenaars”, “Bush Sharon Terrorist” en “Bush Sharon Flapdrollen”, dan is de vrijheid van meningsuiting ingeperkt! In de stad Den Haag is het afgelopen dat wij ons in parken laten plaatsen en op fietsbanen. De volgende demonstratie vind plaats op de straat, al moeten wij daarvoor naar de rechter stappen, wat ditmaal niet het geval was. Een aantal spandoeken van BH/C18 mocht van de aanwezige hoofdofficier van justitie ook niet worden meegedragen. De nieuwe wet Donner is een feit!

Dank aan alle kameraden die hebben meegedaan, wij hopen de volgende keer wederom op jullie inzet.

 

 

 


Comité Kusters / Malcoci.