De demonstratie tegen de Amerikaanse agressie politiek

Op zaterdag 5 juni hebben 100 Duitse, Waalse, Vlaamse en Nederlandse kameraden gemeenschappelijk een vuist gemaakt tegen de Amerikaanse agressie politiek.

De legale en vreedzame demonstratie startte in het hart van het Nederlandse machtscentrum. De route verliep als volgt: Startpunt: Leidse Straatweg, Boslaan, Bezuidenhoutseweg Koningskade, Boorlaan, de slotbetoging werd gehouden aan de Boorlaan aan het Malieveld.

Kameraad Herve van Lathum uit Wallonië sprak namens de Waalse delegatie, kameraad Wolf Kusse namens de Vlaamse delegatie, Sven Koda namens de Duitse delegatie en Constant Kusters sprak namens de Nederlandse kameraden.

Alle sprekers gingen in op het feit dat de Verenigde Staten o.l.v. Bush de wereld verdelen in goed en kwaad en dat men meteen moet beginnen om de Europese troepen terug te trekken uit Afghanistan en Irak.

Vooral het feit dat ruim 200 antifascisten zijn gearresteerd wegens hun ernstige criminele vergrijpen zoals, opruiing, openlijke geweldpleging, mishandeling, laat iedereen duidelijk zien dat de verschillende AFA groeperingen niets anders zijn dan een georganiseerde criminele organisatie. Het openbaar ministerie heeft nu alle middelen in handen om nu keihard de AFA aan te pakken vanwege de door hen vandaag gepleegde misdaden en criminele handelingen!

De Nederlands, Vlaams, Waalse en Duitse samenwerking heeft vandaag in Den Haag weer een nieuwe dimensie gekregen.

Op naar de volgende gemeenschappelijke demonstratie!

 

 

 

5 juni 2004.

Constant Kusters.