Doodstraf voor moordende pedofielen en kinderverkrachters!
Verslag demonstratie 27 oktober 2007 in Arnhem

 

De Nederlandse Volks-Unie (NVU) heeft op zaterdag 27 oktober weer luid en duidelijk hun eisen uitgedragen voor de doodstraf van kinderverkrachters en moordende pedofielen! Ruim 80 demonstranten waren aanwezig om deze eis kracht bij te zetten.

In de Arnhemse wijken Gulden Bodem en Burgemeesterswijk hebben wij de ruim 3.2 km lange demonstratieroute gelopen, strooibiljetten uitgedeeld aan de burgers, met de mensen rustig gesproken en onze toespraken gehouden. Ivo Pastoor (voorzitter GJN) en een nog een andere vrouwelijke sympathisant deelden onze prachtige folders uit aan de Arnhemse bevolking langs de kant van de weg, die veelal hun goedkeuring lieten blijken. De sfeer was dus goed bij de toekijkende menigte maar het weer was in tegenstelling tot vorig jaar wat minder, maar het is toch droog gebleven!

Aanpak links fascistische AFA
Arnhem heeft weer duidelijk laten zien dat het geen vrijhaven is voor links-fascistische AFA gespuis wat zonder de benodigde vergunning zomaar denkt te kunnen bepalen waar (op het Velperplein in de binnenstad om 12:00 uur tegenover Musis Sacrum) en wanneer zij willen gaan demonstreren. Zover wij hebben kunnen nagaan zijn er 107 aanhangers van de AFA aangehouden. Ongeveer 70 aanhangers van de links-fascistische AFA zijn bij Musis Sacrum opgepakt en de overige 37 in de buurt van de Burgemeesterswijk, waar zij zich in kleine groepjes ophielden!

Duitse afvaardiging
Er was een kleine Duitse afvaardiging van 5 personen aanwezig uit Dortmund en omgeving en zij brachten de geluidsinstallatie mee. Een Duitse kameraad van de Rijnlandse actiegroep, die eveneens opkomt voor dierenrechten hield een toespraak. De laatste tijd is de Nederlandse beweging groot genoeg geworden, zodat de steun die wij in het verleden –op eigen aanvraag- uit Duitsland ontvingen, niet meer in grote getallen nodig is. Per demonstratie wordt bekeken en afgewogen hoeveel Duitse kameraden wij vragen om over te komen. Hierbij wordt rekening gehouden met het thema en wat voor andere demonstraties / bijeenkomsten er in Duitsland op die dag nog zijn.

Toespraken
Partijleider Constant Kusters openende de demonstratie met een 15 minuten durende hoofdtoespraak die te lezen is op onze internetpagina en binnenkort te zien is op Youtube. De voorzitter van het GJN (Ivo Pastoor) hield ook weer een zeer felle toespraak, wat zeer goed werd ontvangen door de demonstranten en de bevolking die stond te luisteren. Bij iedere demonstratie groeit Ivo Pastoor in zijn rol als begaafd redenaar! Hij kreeg dan ook na afloop van zijn betoog een zeer groot applaus van de luisterende demonstranten!

Vooraf controle
De controles vooraf door de politie waren zeer streng en er werden 3 kameraden van ons meegenomen vanwege het feit dat ze zogenaamde ‘gevechtshandschoenen’ zouden dragen. Een beetje spijkers zoeken op laag water, maar in ieder geval iets om de volgende keer rekening mee te houden. Dit is overigens de allereerste keer dat de politie hiervoor mensen arresteert! Voor de rest kon de politie uiteraard niets vinden. Door de uitgebreide auto en persoonscontrole startte de demonstratie ruim 1 uur later, dus i.p.v. om 13:00 uur om 14:00 uur. De demonstratie was om 16:00 uur weer keurig netjes beëindigd!

Communistische Jeugd Beweging distantieert zich van de domme AFA acties
“De CJB heeft opgeroepen aan de inwoners van de Burgermeesterswijk om de NVU te negeren. Eigenlijk zou de AFA hetzelfde moeten doen, in plaats van komen terwijl ze geen toestemming hebben, massaal gearresteerd worden zodat het nieuws trekt en vervolgens Kusters de aandacht te geven waarop hij hoopt. Nogal dom als je het mij vraagt, ik heb er geen andere woorden voor. Doe dan een demonstratie een dag eerder of later of verzin iets ludieks.”
http://www.revleft.com/index.php?

AFA laat eigen aanhang in open mes lopen
Dat de links-fascistische AFA het niets interesseert hoe zij zich opstellen t.o.v. van hun eigen aanhang laat deze reactie wel weer zin op Indymedia (de digitale internet verzetshaard van links-fascistisch Nederland). Ruim 100 AFA’s zijn weer slachtoffer geworden van de persgeilheid van AFA kopstukken uit Nijmegen en Arnhem. Wie o wie gaat de boetes betalen van deze demonstranten?
“Misschien is dit een stomme vraag maar waarom wel de moeite nemen om poster te drukken en niet de moeite nemen om een demo aan te melden ik wist namelijk niet dat hij niet aangemeld was.”
http://www.indymedia.nl/nl/2007/10/47955.shtml

Berichtgeving in de media
De berichtgeving op het NOS journaal en omroep Gelderland waren objectief en er kwam duidelijk naar voren dat wij de doodstraf eisen voor kinderverkrachters en moordende pedofielen en wij meer nazorg eisen voor de slachtoffertjes! Het bericht geschreven door de Gelderlander was schijnbaar vervaardigd in een AFA kraakpand. De berichtgeving van de Gelderlander geschreven door Berrie van Helden en het video-verslag van Michel de Vos vallen gewoon in de categorie demonisering en criminalisering. De schrijver stond waarschijnlijk met een zakdoek in de hand te janken toen de AFA aanhang werd ingeladen in de Connexxion bussen. Francien van Zetten, journaliste van diezelfde Gelderlander had een beduidend objectiever verslag.

Taak van Openbaar Ministerie (OM)
Het racistische etiket wat de AFA ons iedere keer probeert op te plakken is er niet. Wij zijn volks-nationalisten met een duidelijk verkort partijprogramma! Het enige gewelddadige element wat deze staat de hele tijd onveilig maakt zijn de raddraaiers van de links-fascistische AFA, waar het openbaar ministerie (OM) eens keihard moet tegen optreden! Door ze te verbieden als criminele organisatie. We herinneren ons dat de CP’86 zo ook is verboden om veel minder zwaarwegende zaken!

Linkse politieke partijen (PvdA, SP, Groen Links) hielden mini demo in Spijkerkwartier
De linkse politieke partijen hielden voor de 2e keer hun mini demonstratie in het Arnhemse Spijkerkwartier. Waren er vorig jaar nog 8 bezoekers nu waren het er 10. In het heden en verleden waren er openlijke pedofielen lid van Groen Links en de PvdA. Het verbaast mij dus ook niets dat deze partijen tegen ons thema gingen demonstreren.

Slotconclusie:
De demonstratie op zich was een groot succes, volgend jaar gaan wij ervoor zorgen dat er een geluidswagen mag meerijden en dat wij meerdere megafoons mogen meenemen. Het idee van een marktkraam met informatie en materiaal over de NVU en die bij een demonstratie bij het start en eindpunt neer te zetten, gaan wij in overweging meenemen. Naast de full-colour strooibiljetten gaan wij ook nadenken om van te voren een grote A2 of A1 posters te laten drukken en te plakken op de daarvoor bestemde plakplaatsen. Verder gaan wij inspelen op de verscherpte controles van de politie om in het voorveld nog duidelijker aan te geven wat toegestaan is en wat niet. De zogenaamde ‘gevechtshandschoenen’ zullen nu ook in het rijtje worden opgenomen van wat niet is toegestaan. Ook wachten we nog rustig het antwoord af van de NVB over een mogelijke gemeenschappelijke demonstratie met als thema: “Tegen links geweld en voor een AFA verbod”. Hoe dan ook de NVU gaat sowieso (i.s.m. de Vrije Krachten), ongeacht het besluit van de NVB om samen te werken, een demonstratie organiseren om de AFA volgend jaar legaal en vreedzaam viseren! En we vragen middels het ‘demonstratiewapen’ aan justitie / politie om deze gewelddadige links fascistische groepering strafrechterlijk te gaan vervolgen en te verbieden!

Videobeelden van de demonstratie:
http://nl.youtube.com/watch?v=mzekyVzhj9c

Eerste gedeelte van de toespraak van Constant Kusters:
http://nl.youtube.com/watch?v=avuWDulwWnw

Tweede gedeelte van de toespraak:
http://nl.youtube.com/watch?v=K1qhjRAu_5o

 

 


Arnhem, 28 oktober 2007.
Constant Kusters.