Tegen de toetreding van Turkije tot de E.U. en tegen de Europese Grondwet

 

NPD NVU 1 front
NPD voorzitter Udo Voigt spreekt een NVU demonstratie toe!


120 man hebben in Arnhem gemeenschappelijk gedemonstreerd onder het motto: “Tegen de toetreding van Turkije tot de EU en “Tegen de aankomende Europese grondwet”. Vooraan in de demonstratie liepen partijsecretaris Christian Malcoci , NPD voorzitter Udo Voigt, NVU voorzitter Constant Kusters en de zanger en gitaar speler Jörg Hähnel.

Onder het genot van een heerlijk lente zonnetje mochten wij van 13:00 t/m 15:30 uur demonstreren in de Arnhemse Burgemeesterswijck. Dit tot vreselijke teleurstelling van burgemeester Krikke, die moest terug komen van een snoepreisje uit de Belgische Ardennen, die denkt dat vrijheid van meningsuiting iets is uit een kijkdoos, waar je even naar mag kijken tussen 9:00 uur en 11:00 uur op een industrieterrein.

NPD voorzitter Udo Voigt hield een felle rede tegen de EU van het “Anglo-Amerikaanse” piraten kapitalisme en voor een Europa der Volkeren met behoud van hun eigen identiteit en nationaliteit. Verder kondigde de NPD voorzitter verdere toekomstige samenwerking aan met de NVU op het demonstratiegebied e.a. gebieden.

Onder de toespraken door zorgde Jörg Hähnel voor muzikale opluistering met gitaar en zang, wat zeer goed werd ontvangen door de aanwezige kameraden. Binnenkort zijn deze muziek CD’s te bestellen in de NVU partijwinkel.

NVU voorzitter Constant Kusters sprak de schande uit dat in Turkije de mensenrechten totaal niet gerespecteerd worden en hoopte op een spoedige vrijlating van de Koerden leider Ocalan en op een vrij Koerdistan, zo ook op een vrij en onafhankelijk Palestina.

Turkije z’n economie is totaal niet te vergelijken met welk ander Europees land dan ook, en in het verleden heeft Europa ruim 600 jaar oorlog gevoerd met Turkije. En sprak de vrees uit dat na de toetreding van Turkije spoedig Israël zal volgen een land dat helemaal niet in Europa ligt.

Ook sommeerde hij premier Balkenende om de Nederlandse troepen meteen terug te trekken uit Afghanistan en Irak, geen Nederlands bloed voor de belangen van Israël en de VS. Eveneens riep hij de grootste wereldterrorist Bush op om de Islamitische heilige steden onmiddellijk te verlaten, en meteen de Amerikaanse troepen terug te halen uit Afghanistan en Irak.

De samenwerking met BH/C18 – NL is zeer goed verlopen. Samen met de NVU werd de ordedienst verzorgd. Een woord van dank past ook voor de heren moderatoren van het web-forum stormfront.org. voor hun medewerking.

Door de uitspraak van de Arnhemse burgemeester zal de NVU in de toekomst vaker gaan demonstreren. Van de 2 maal per jaar gaan wij om te beginnen naar 4 maal per jaar. Nu kunnen wij zelf het tijdstip en de route bepalen, en zullen hier zeker ook zeer zorgvuldig en gedegen mee omgaan.

De antifa is vandaag gigantisch op haar gezicht gegaan, ondanks de stoere woorden van Japie van Beek dat de “vlam in de pan zou slaan” is hij niet verder gekomen dan een sterretje aan te steken van koudvuur. 32 extreemlinkse actievoerders werden vandaag opgepakt. De wanordelijkheden kwamen weer voor de zoveelste keer van linkse kant. Snijden in eigen vlees noem je zoiets! De AFA is allang over haar hoogtepunt heen en kreeg nog amper 150 ‘actievoerders’ op de been.

De volgende demonstratie staat alweer geboekt in onze demonstratiekalender, nadere informatie volgt spoedig. We danken alle deelnemers aan deze geweldige demonstratie! De Arnhemse politie heeft haar naam eens te meer waar gemaakt door zich te presenteren als het beste korps van Nederland.Comitee Kusters / Malcoci.