70 bezorgde burgers paraat voor volk, vlag en staat! Grenzen dicht nu! Opvang in eigen regio! GEEN AZC!

Op zaterdag 19 maart was een kleine NVU-afvaardiging erop uit getogen om een manifestatie te ondersteunen in Utrecht tegen het AZC.

 

 

Gaby van Zandbergen (sprak namens Nederlands Verbond)

 

Onder de aanwezigen waren o.a. oud CD en NB gemeenteraadsleden John Morren en Martin de Regt. En een heleboel nieuwe gezichten! Kameraden Rob, Rene, Ronald Mus, (landelijke kringen coördinator NVU) Martijn Oelen en Arie Huisman waren eveneens present! Handen werden geschud en kort bijgepraat!

 

 

Constant Kusters staat Tom Staal te woord

 

De organisatie, in handen van o.a. Mario Polle, vroeg aan de NVU-voorzitter om te spreken over het thema. Kameraad Martin Regt hield een vlammend betoog en kondigde de NVU-voorzitter  aan. Dit smaakt naar meer! De woorden van de NVU-voorzitter vielen in goede aarde bij de aanwezige toeschouwers. Zodra de NVU-voorzitter zijn toespraak begon, stelde politie zich op in linie en kwamen de links-fascisten in actie! Eindelijk, de boel begon te leven!

 

 

Kameraad Martin de Regt hield een fantastische toespraak!

 

Het aantal links-fascistische fossielen werd in toom gehouden door de politie en ze sloegen nog geen deuk in een pakje boter. Een beetje zielige vertoning o.l.v. extreme marxist Kwinten Keesmaat! Links-fascisten zijn echte toetsenbord-terroristen aan het worden! Grote mond vanachter de computer maar op straat niets meer klaarmaken.

 

 

Kameraad John Morren, was paraat voor volk, vlag en staat!

 

Opmerkelijk op deze dag was dat Edwin Wagensveld en Astrid Visser, deze dag verkozen om het hazenpad te kiezen zodra de NVU-voorzitter begon te spreken! Een rode kaart voor deze actie voor Pegida!

 

 

Wat wel fijn was, het contact tussen Tom Staal en Constant Kusters. Deze boezemvrienden werden weer herenigd! Eind goed, al goed! De belofte is gemaakt dat er in de toekomst een nieuwe demonstratie / manifestatie gaat komen in Utrecht!

 

 

Huiswerk Tom Staal powned

https://www.youtube.com/watch?list=PL8pl20xJLh9ckPCLpKkCyOvTJHWUajWHU&v=MbvM-T6T1Fw