Honderden demonstranten aanwezig tegen de komst van het AZC in Elden!

Maandagavond 25 januari heeft de NVU samen met het AZC ELDEN NEE gedemonstreerd in Elden tegen de komst van het AZC in Elden. Honderden demonstranten waren aanwezig om luid en duidelijk hun protest te laten horen tegen de komst van 350 “gelukzoekers” voornamelijk mannen.

 

 

Men hoeft geen rekenmeester of hoogleraar te zijn om uit te rekenen dat de komst van zoveel “testosteron” bommen problemen kan veroorzaken in zo’n klein “dorpje”. Er passeren dagelijks in de kranten en in de media voldoende gevallen van waar het mis gaat met deze gelukzoekers! Een moord op een blonde Zweedse vrouw in het asielcentrum in Zweden kreeg ik onder ogen bij het schrijven van dit verslag! (1)


 

 

Uiteraard proberen delen van de systeempers dit soort berichten in de doofpot te houden en houden burgemeesters van grote steden angstvallig het aandeel van asielzoekers in de criminaliteit geheim. Net zoals in Duitsland bij oud en nieuw massale aanrandingen, berovingen en zelfs verkrachtingen plaatsvonden wat gedeeltelijk toe te wijzen is aan gelukzoekers. De pers wilde deze beerput niet openen net zoals bij de politie een cultuur is ontstaan van gedogen en niet over deze problemen praten. Net zoals de burgemeester van Nijmegen die criminaliteitscijfers geheim wil houden voor de burgers? Waarom kan men de waarheid niet aan? (2)

 

 

Wij eisen dan ook van de gemeente om maandelijks te rapporteren wat voor gevallen van criminaliteit zich voordoen in alle Arnhemse AZC ‘s!

 

We willen dat de asielzoekers goed onderzocht worden op allerlei ziektes die zij mogelijk hebben. Ze mogen niet het dorp in voordat ze nagekeken zijn op allerlei besmettelijke ziektes! (3)

 

We gaan een meldpunt inrichten voor overlast van “gelukzoekers”!

Wij eisen verplichte registratie en bekendmaking en bewijs van goed gedrag van de vrijwilligers die nu werkzaam zijn bij de AZC ‘s! Dit doen wij om de linkse asiellobbyisten te bestrijden i.s.m. links-fascisten. Het moet openbaar opvraagbaar zijn welke vrijwilligers werkzaam zijn bij welke asielcentrum.


 

 

Verder blijven wij staan op ons standpunt “grenzen dicht opvang in eigen regio”! Maar zolang dit nog niet gerealiseerd is moet beperking van overlast en criminaliteit hoog in het vaandel staan.

 

Verder denken wij na om een burgerwacht in het leven te roepen om te patrouilleren in Elden indien nodig.

 

Wij willen alle deelnemers aan deze historische demonstratie bedanken en wij blijven ons inzetten voor de sluiting van dit AZC en alle andere AZC’s in Nederland.

 

 

 

Iedereen heeft gisteren kunnen zien dat de inwoners van Elden op een muur van zwijgen en onrecht stuiten van álle Arnhemse politiek partijen uitgezonderd de NVU. De enige partij die zich het lot van deze inwoners aantrekt! Het verbaast ons dan ook niet dat de linkse Gelderlander nagenoeg niets geschreven heeft. De Arnhemse politieke partijen hebben gewoon besloten om met Elderhoeve te doen wat zij willen tegen alle gemaakte afspraken in met de inwoners van Elden. De dag van de afrekening gaat komen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen! Dan zullen wij alle politieke partijen herinneren aan hun niet nagekomen afspraken en de huidige volksvervangingspolitiek!

 


 

I.p.v. geld uit te geven aan deze gelukzoekers, kunnen wij dit Nederlandse belastinggeld beter uitgeven aan armoedebestrijding onder de Nederlanders. Meer geld in de zorg bij de ouderen en gehandicaptenzorg en/of de voedsel- en kledingbanken. Of verlaging van de huren die maar blijven stijgen ieder jaar! Wij houden van ons volk, land, cultuur en traditie en wij blijven ervoor vechten om dit te behouden! Steun ons in deze strijd bij onze volgende demonstratie!

 

 


  1. http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/medewerkster-azc-zweden-vermoord-ze-was-zon-goed-mens
  2. http://www.gelderlander.nl/regio/nijmegen-e-o/nijmegen/meer-criminaliteit-door-asielzoekers-dat-klopt-gewoon-niet-1.5626989
  3. http://www.nu.nl/binnenland/4182638/asielzoekers-klagen-diefstal-en-schurft-in-heumensoord-.html