Verslag NVU-manifestatie zaterdag 12 maart in Amsterdam tegen links geweld en links fascisme! Vrijheid van meningsuiting ook voor nationalisten!

Met de trein gingen we onderweg naar verzamelpunt Amsterdam-Sloterdijk. Daar aangekomen groeide de groep tot ongeveer 60 man. Met bussen onder politiebegeleiding reden we naar Amsterdam Stopera.

 

 

Prachtige locatie in het hart van de stad Amsterdam
Bij de Stopera was een groep terecht gekomen bij de politie-versperring. Toen wij hebben doorgegeven dat deze bij ons hoorde stond het aantal demonstranten op 65 mannen en vrouwen.

 

 

Morten L. Noorse gastspreker

 

Een keur aan Europese gastsprekers
Verschillende Europese spreker zoals Morten L. (Noorwegen) Axel Nokin, (Wallonië) en Chris Berteryan (Vlaanderen) lichtte luid en duidelijk toe over de links-fascistische terreur die zij ondervinden in hun eigen land!

 

 

Chris Berteryan Vlaamse kringleider Brabant

 

Mooie filmpjes op youtube
Partijsecretaris Peter van Egmond sprak ook over de terreur die hij persoonlijk had ondervonden door links-fascisten de afgelopen tientallen jaren. De toespraak van Constant Kusters e.a. zijn gedeeltelijk terug te vinden in de verschillende hieronder geplaatste YouTube filmpjes.

 

 

Poppetje powned liet zich opwinden als stoorzender
Powned was weer zoals altijd bezig als een soort stoorzender wat niets te maken had met journalistiek maar meer met het verstoren van een manifestatie. Iets waar we de volgende keer nog krachtiger tegen gaan optreden! Maar de aanwezige demonstranten hebben zich niet laten provoceren door de “charmante” Powned verslaggeefster.

 

 

Axel Nokin Waalse gastspreker

 

Grijs gebied in beslag genomen zelfklevers en spandoek
Een smet op de demonstratie was dat de politie het nodig vond om op te treden tegen een spandoek en een paar zelfklevers. Dit bevindt zich in een grijs gebied, niet echt verboden, maar dat mag de rechter besluiten mocht het tot een rechtszaak komen.

 

 

Peter van Egmond partijsecretaris NVU

 

Schorsing van partijlid en voorlopige uitsluiting van een tweede persoon bij NVU demo’s en manifestaties
Nadat wij gisterenavond lazen in de pers dat er mensen waren die een arm in een erectie stand hebben gegooid hebben wij al onze informatiekanalen opengegooid om deze foto’s te zoeken en te vinden, inderdaad dit blijkt zo te zijn. Ondanks dat de betroffen personen in kwestie het in eerste instantie ontkenden. Het partijlid in kwestie is geschorst totdat er meer duidelijkheid is en de andere persoon in kwestie mag voorlopig niet meer deelnemen aan NVU-demonstraties. Dit soort gekkigheid tolereren wij niet in de partij!

 

 

Gezellig in de bussen met zijn allen

 

Dank aan de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan en politie
Onze dank en waardering gaat ook uit naar de Amsterdamse gemeente, politie en burgemeester. Vooral Eberhard van de Laan is in mijn optiek gestegen als burgervader ondanks duidelijke politieke verschillen heeft hij toch zorg gedragen dat wij onze manifestatie waardig hebben kunnen houden in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.

 

 

Moord op Theo van Gogh en Pim Fortuyn
We willen nogmaals iedereen bedanken voor hun gewaardeerde inzet en aanwezigheid en zoals beloofd zal de NVU in de toekomst nogmaals terugkeren naar Amsterdam dan wel voor een echte demonstratie om bijvoorbeeld stil te staan bij de verschrikkelijke moord op de filmcineast Theo van Gogh door een aanhanger van de Jihadistische islam!
De NVU heeft zich heel duidelijk uitgesproken voor een grenzen dicht politiek! Baas in eigen land! En duidelijk gewezen op de gevaren van het links-fascisme, denk aan de moord op Pim Fortuyn waar de moordenaar nu alweer op vrije voeten loopt!

 

 

Massale persaandacht

 

Steun aan andere actiegroepen
Wij zullen in de toekomst als partij steun blijven verlenen aan iedereen die zich inzet voor Nederland en zijn bevolking!

 

 

Rutger Groot-Wassink fractievoorzitter Groen Links Amsterdam

 

“Grote vriend” Rutger Groot-Wassink fractievoorzitter Groen Links Amsterdam
Mooiste moment van de dag was het gesprek met Rutger Groot Wassink van Groen Links. En de afgesproken AS van NVU & Groen Links! In strijd tegen het casinokapitalisme en de afbraak van het sociale stelsel! Wij zijn en blijven de echte enige socialisten, met een nationalistische agenda, wat bij links ontbreekt! Liefde voor onze eigen volk en vaderland!

 

 

Rutger Groot-Wassink fractievoorzitter Groen Links Amsterdam

 

Amsterdammers
Amsterdam we gaan jullie niet opgeven en we gaan voor jullie legaal en vreedzaam “vechten” om de problemen die in deze stad zijn benoemd te krijgen! Het is toch te apart voor woorden om te leven in een stad waar mensen onthoofd worden ……
We leven toch in Amsterdam / Nederland en niet in Mosul / Irak of Raqqa / Syrië?

 

NVU met Constant Kusters demo in Amsterdam

https://www.youtube.com/watch?v=Rr0pMR1kP2g

 

Poppetje powned liet zich opwinden als stoorzender

https://www.youtube.com/watch?v=hRH6mtdoflA